GHS-kollen 2012

Göteborg Horse Show 2012

Välkommen till Hippsons sajt för Göteborg Horse Show 2012. Här får du personliga rapporter från bloggare på plats, bilder och mycket annat.


FEB
22
2012

Se på morgonträningen


 



Nytt för i år är att Göteborg Horse Show säljer biljetter till morgonträningarna på fredag och lördag.

Klockan 6.30 startar träningarna. Först har dressyrryttarna arenan för sig själva, därefter är det hoppryttarnas tur. Strax innan klockan 9 töms läktarna för att bereda plats för de med förmiddagsbiljetter.

Så befinner du dig i Göteborg, är morgonpigg och saknar biljett till själva tävlingarna så finns det fortfarande möjlighet att få se världsstjärnorna rida. 

Biljetter kostar 100 kronor och finns att köpa via Ticnet, direkt från Scandinaviums biljettkassa eller via telefon på nummer 031 - 81 10 20.

 


Läst 10071 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
22
2012

Följ GHS i mobilen!




Givetvis går det att följa vår bevakning av Göteborg Horse Show även i Hippson i mobilen. Precis som på Hippson.se så har vi en helt egen specialsajt, bara för GHS 2012. Det är bara att starta vår app eller surfa till m.hippson.se med din mobil så hittar du vidare till den. 

För att enkelt hitta tillbaka rekommenderar vi att du lägger till Hippson i mobilen som en "app" i din mobil. Använder du en iPhone dyker det upp instruktioner om hur du gör. Har du en andriod-telefon kan det vara bra att läsa den här lilla checklistan.

Vinn en årsprenumeration!

Alla som surfar till vår GHS-sajt i mobilen har just nu möjlighet att vinna en årsprenumeration på Hippson Magazine, värde 414 kronor. Tävlingen är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att skicka in din anmälan och sedan tipsa dina kompisar på Facebook om Hippson i mobilen. 10 prenumerationer står på spel!


Läst 10535 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
22
2012

Helgens startfält klara




Startfälten i både hoppning och dressyr inför helgens tävlingar är nu klara. Bland annat hittar vi  den svenska mästarinnan Lotta Schultz i listan trots att det tidigare rapporterats att hon inte blivit uttagen. (Läs vidare på dn.se)

I hoppning är 19 nationer representerade av 46 ryttare på sammanlagt 122 hästar. I dressyren är det åtta nationer fördelade på 18 ryttare på 17 hästar (Det saknas uppgifter om Nadine Capellmanns häst men vi får väl förmoda att det löser sig)

UPPDATERAT: Ryttarinnan Nadine Capellmann som saknade häst i startfältet har nu lämnat återbud på grund av sjukdom i stallet, skriver Tidningen Ridsport.

Startfältet i hoppning
Startfältet i dressyr


Läst 10592 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
21
2012

FEI-TV inför Göteborg Horse Show




FEI-TV kommer i vanlig ordning att sända live över nätet. Både lördag och söndag kommer sändningarna att vara igång. Här är deras trailer inför helgen.


Läst 9877 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
21
2012

Vi minns förra året


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Snart drar Göteborg Horse Show 2012 igång, och för att komma i stämning har vi satt ihop ett bildspel från förra året.
 
Det var ett år med stora svenska framgångar, bland annat vann Rolf-Göran Bengtsson meetingbilen och Patrik Kittel kom tvåa i världscupküren. Ingen av dem kom dock i närheten av Angelica Augustsson. Vinsten i världscupklassen på söndagen blev hennes stora genombrott - och stämningen på läktarna under omhoppningen var magisk.


Läst 12740 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
21
2012

Så sänder TV


Är du inte på plats i Göteborg, men vill ändå se tävlingarna så sänder SVT en hel del. Så är ser deras hålltider under helgen ut.

KanalDagTidInnehåll


Lördag 25/2

17.00

LIVE!
Playexklusiv direktsändning från Göteborg Trophy


Lördag 25/2

20.00

LIVE!
 Playexklusiv direktsändning från världscupdressyren


Lördag 25/2

21.00

Sammandrag från dagens Göteborg Trophy


Lördag 25/2

21.45

Sammandrag från dagens världscupdressyr


Lördag 25/2

20.00

LIVE!
 Playexklusiv direktsändning från young riders cup



Söndag 26/2

15.30

LIVE!
Direktsänding från världscuphoppningen


Dessutom sänder Eurosport sammandrag på onsdag den 29/2. Klockan 18.15 från världscuphoppningen och direkt efter det, klockan 19.15, från världscupdressyren.


Läst 12867 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
17
2012

Snart drar vi igång!


Nästa vecka, den 23/2, drar årets Göteborg Horse Show igång. Du kommer så klart att kunna följa allting här på Hippson.se:s specialsajt. Det kommer att bli nyheter, bildspel, bakom-kulisserna och mycket mer. Precis som vanligt med andra ord.

Ett annat bra sätt att försäkra sig om att man inte missar något är att gå med på Hippsons Facebook-sida. Gör det så lovar vi dig att du kommer att hålla dig uppdaterad.

Till Hippsons Facebook-sida


Läst 9303 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: « första « föregående 1 2 3 4 5 


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.