Cup-bloggen - Amatörtouren fortsätter - men Hippson Riders Cup avslutas

Hippson Riders Cup


DEC
08
2011

Amatörtouren fortsätter - men Hippson Riders Cup avslutas

Höstsäsongen av Hippson Riders Cup 2011 blir den sista för cupen i sin nuvarande form. Amatörtouren, som har varit en del av Hippson Riders Cup, kommer hädanefter att arrangeras helt av Falsterbo Horse Show. Information om hur du går tillväga för att anmäla dig till The Tour of Amateurs 2012 kommer att dyka upp på Falsterbo Horse Shows sajt under januari.
 
Hippson Riders Cup startades 2008 eftersom vi ville skapa något nytt, en morot, för den stora bredden av ryttare. Något för alla er som sliter under sena kvällar och tidiga mornar för att kunna tävla helg efter helg. Vi ville inspirera alla eldsjälar där ute att ta sin ridning ett snäpp längre.
 
Nu, efter fyra år, tycker vi faktiskt att cupen har uppnått sitt syfte. Vi har fått otroligt mycket uppskattning för den - från såväl deltagare som tävlingsarrangörer. Cupen har engagerat många och vi vet att det är väldigt många ryttare på tävlingsplatser runt om i Sverige som har pratat om vår cup och som har varit taggade att jaga poäng.
  
Trots framgången har vi beslutat att inte driva Hippson Riders Cup vidare, åtminstone inte under 2012. Det finns många anledningar till detta. Först och främst handlar det om att Hippson i första hand producerar redaktionella produkter. Vårt huvudfokus är (och ska vara) att bevaka ridsporten, att inspirerar och förmedla kunskap som gör varje läsare och besökare till en bättre ryttare. Att arrangera tävlingar hamnar alltså vid sidan av vårt huvudfokus. Det tar helt enkelt tid och resurser från oss - som nu i stället kan användas till att göra vår redaktionella bevakning ännu bättre. 
 
Samtidigt ser vi att det tomrum som Hippson Riders Cup fyllde när den startade inte alls är lika tomt längre. På bara några få år har det dykt upp många satsningar och cuper för just breddryttarna. Det tycker vi är jättekul och vi hoppas att vi har varit en del i att få till dessa satsningar.
 
Vi vill med detta passa på att tacka alla deltagare, sponsorer, samarbetspartners och personal som har engagerat sig i Hippson Riders Cup genom åren. Ni är fantastiska! Och du som rider 1,20-hoppning - missa inte att kvala till Amatörtouren i Falsterbo nu under våren!
 
/Hippson-redaktionen


Läst 85330 ggr

Fler inlägg

JUL
10
2011

Bildspel från Falsterbo Grand Prix


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Här bjuder vi på ett mastigt bildspel från Falsterbo Grand Prix 2011. Klassen vanns av Patrice Delaveau på Orient Express, med Angelica Augustsson på Mic Mac Du Tillard som omåttligt populär tvåa.


Läs mer om Falsterbo Grand Prix


Läst 30599 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
09
2011

Bildspel från den magiska kürfinalen


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Under lördagseftermiddagen vann Patrik Kittel WDM-küren här i Falsterbo, på svensk rekordprocent! Klicka dig igenom vårt matiga bildspel - och upplev den fantastiska stämningen på plats.

Läs mer om den fantastiska kür-finalen


Läst 32251 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
09
2011

Bakom kulisserna i de internationella stallarna


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Följ med bakom kulisserna i de internationella stallarna under Falsterbo Horse Show 2011. 


Läst 26419 ggr Kommentarer Kommentera





Cup-bloggen

Den här bloggen är kanalen för de som vill hålla sig uppdaterad kring vad som händer i Hippson Riders Cup. Här kommer du att hitta nyheter, information, tävlingar och mycket mer.

Till bloggen


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.