Lisen

Hej! Efter de nya resultatlistorna Swede Horse har gjort för Breeders Trophy-anslutna hästar står det klart att vår fina femårshingst Crusader Ice (Fibonaccis bror...) vann den avdelningen. Han vann även på Elmia samt Champion of the Youngsters (delad). I februari ska han kanske göra hingstprov.
  

Steffi på Crusader Ice.
  
I helgen följde jag med Peder till Paris. Jag hade även några möten där. Bland annat ett med de andra CSIO-tävlingarna. Jag är numera med i Falsterbo Horse Shows organisationkommitté. Så fantastiskt fina tävlingar i Paris, här i den mer exklusiva tävlingshallen fanns den här bronshästen som var riktigt bra:


  

Hermès-sadeltvål för 1 000 spänn?
  

Bästa ringmastern. Alltid i ny outfit.
  

Välkommen.
  

I mässan fanns det fem olika banor.
  

Minihästar.
  

Uppvisningsbanor och...
  

... en till uppvisningsbana. Här visar franska polisrytteriet hur de jobbar.
  

En bana för mindre klasser mitt i mässan.
  

I stora arenan var det fantastiskt snygga hinder. Här en lättriven mur, med små och lätta block.
  

Ifyllda oxrar...
  

Det "läskiga" plankhindret.
  
Longines Paris Masters eget plankhinder (se ovan) skrämde några hästar. Bland dem Peders Zaloubet, som stannade 20 meter innan och kröp fram för att titta på det. Sedan hoppade han. Jag tror faktiskt att han gjorde sin svåraste hoppning någonsin och hoppade riktigt bra … fram hit.
  
Nu ska jag ner till ridhuset!
  
Hälsningar,
Lisen Bratt Fredricson


Läst 211376 ggr Kommentarer Kommentera




Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.