Saras vardag
MAJ
19
2022

Hej! För drygt två veckor sedan var jag iväg på öppen bana med Cooper på Höglanda Hästgård. Han var superduktig och lugn och hoppade runt felfritt. Hoppade fram på ettan några gånger och testade sedan vattenmattan en gång. Hoppade hela banan och efteråt gjorde vi en lite kortare version. Hur duktig som helst!! :)




Förra helgen åkte vi på öppen bana igen på Alexandra Emanuelssons fina anläggning. Då hade jag även med mig Bill, så då fick Bill stå kvar på transporten medan jag red Cooper, så att han fick träna på det också. Han gnäggade och var lite yvig, men inte alls farligt. Han var jätteduktig även denna gång och hoppade alla titthinder. Han fick även testa trekombination för första gången! Första gången smet han ut på sidan mellan A och B, men sedan gjorde han det jättebra! Så roligt! Hade även flera hinder utan bommar som infångare då han kändes väldigt "hindersugen" :)





Igår hopptränade vi för Amanda och även då var det bana. Skulle hoppa Marco i gruppen efter, så han stod kvar på transporten och förde världens liv. Cooper var lite småstissig till en början när vi red fram, men sedan när vi började hoppa var han fokuserad! Hoppade jätteduktigt runt banan och sedan när det var Marcos tur stod han som ett ljus på transporten.





Marco var otroligt taggad på träningen igår, men hoppade så fint! Idag har han varit hos Svensk Hästrehab och gått på vattenbandet.



Marco på hoppträning förra veckan i ÖSREGN.



Cooper i skogen i måndags :)



På öppen bana för två veckor sedan



Bill på hoppträning för två veckor sedan





Djupvågsbehandling :)

Mer filmer och bilder som vanligt på Instagram - aamaziingsara


Läst 144695 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Mest lästa

Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.