Prylbloggen

Prylbloggen

Guidar dig rätt i pryldjungeln

JUL
21
2014
Prylbloggen:

Veckans schabrak

Sådana här svettiga, varma dagar väljer jag gärna något mer vojlocklikt att ha under sadeln (snarare än ett stort schabrak). Därför blir den här vojlocken/padden veckans val. Denna specialare har memory foam som sägs absorbera stötar och fördela tryck. Padden är antislipbehandlad, över ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
18
2014
Prylbloggen:

Dagens detalj

Tävlingstoppar med feminina detaljer är rätt just nu. Jag har visat er lite spetsdetaljer tidigare, men dagens val blir den här fina blusen från Horseware. Den har spets i ryggen men är annars gjord i ett tekniskt jerseytyg som är elastiskt, andas och följer figuren.
Framtill har toppen Sa ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
17
2014
Prylbloggen:

Säsongens ridbyxor

Ridbyxor ska tåla att slitas på, men man kan samtidigt aldrig ha för många. Här är ett helt gäng snygga brallor som sitter fint just nu. 

Kingslands byxa Kelly finns i både svart och vitt, den har silikonskoning och är gjord i bomullsmix. Kostar cirka 1899 kronor och finns bland annat h ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
16
2014
Det är dammiga tider just nu, och ibland känns det som att man kan rykta i evigeheter utan att få bort damm och stöv. Då kanske det kan komma till pass med den här moderna mackapären, Backpack Groom/n/Vac?
Det är helt enkelt en dammsugare som du kopplar ryktborstar till och kan använda på ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
15
2014
Snart släpper Hööks-kedjan sin höstkatalog, den 24/7 närmare bestämt. Men vi kan redan nu visa några exklusiva bilder från höst- och vinterkollektionen, plåtad på Irland. Mycket klassiska färger och plagg blir det.

Både en trend och en klassiker. Den mörkblå, kviltade jackan hålle ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
14
2014
Hos Böckmann spanade jag i Falsterbo in den här specialdesignade hästtransporten, som du blir ensam om på parkeringen. Den har all Böckmanns extrautrustning och är designad av Jan Kunster.



Hästtransporten är djupt mörkblå med glitter i glasfibret, och har Jan Kunsters design både p ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
13
2014
Nu är det ingen Riders Tour-deltävling i Falsterbo, men trots det kan man hitta delar av deras kollektion i en monter jämte dressyrarenan. Där hittar du tröjor, pikéer, västar och jackor med brodyr och tryck från andra stora tävlingar, länder och serier - till riktigt förmånliga priser.
...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
13
2014
Prylbloggen:

Nytt från KEP

I KEP Italias monter hittar du senaste nytt, nämligen denna modell med stor solskärm. Lite som GPA:s tidigare polo-modell. Hjälmarna finns i flera roliga kombinationer med glitter, glans eller matt finish.
Vad tycker ni, gillar ni den stora skärmen?
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
13
2014
Ung Cancer finns på plats i Falsterbo – där du kan köpa armband, t-shirts och solglasögon för att stödja organisationen. Du kan även pärla ditt eget armband til stöd för Ung Cancer. I dag lottas detta hinder ut, du deltar genom att köpa för 300 kronor eller mer.
Tältet finns bakom no ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
11
2014
Mellan stallarna och lastbilsparkeringen i Falsterbo hittar man den här specialbutiken på hjul. Lieven Hendrickx är nämligen på plats med sin lastbil, ni vet den jag berättade om från Spanien tidigare i år. 


Här hittar man mycket specialgrejer - som lite ovanligare skydd, bett och nos ...
Läs hela inlägget

Kommentarer


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.