FHS16-kollen

Falsterbo Horse Show 2016

Här samlar vi all bevakning från årets Falsterbo Horse Show. Det blir resultat, bakom-kulisserna, bildspel, intervjuer och mycket mer.


JUN
28
2016

Finalryttare har chans på internationell biljett



Niklas Arvidsson är en av ryttarna som rider final i 7-Star Spring Tour. Foto: Hippson
  
Under midsommarhelgen avgjordes vilka ryttare som går till final i 7-Star Spring Tour, som rids under Falsterbo Horse Show. Finalen är också en kvalklass till de internationella hoppklasserna och det finns fyra platser att rida om.
  
Från 7-Star Spring Tour har följande kvalat till final i 1,50-klassen:
Olof Smith
Maria Norman
Niklas Arvidsson
Anders Lidbeck
Jens Fredricson
Malin Carlbäck
Pontus Westergren
Henrik Ankarcrona
Emma Kåbring
Amanda Ericsson
Jörgen Larsson
Amanda Kjellberg
  
Förutom de som kvalat tas tre ryttare ut från den internationella rankinglistan. De tre ryttarna är Irma Karlsson, Evelina Tovek och Alexander Zetterman.
Finalerna i 1,50-delen av 7-star Spring Tour rids lördagen den 2 juli samt söndagen den 3 juli. De fyra främst placerade i söndagens klass är kvalificerade till den internationella hoppklasserna under Falsterbo Horse Show.

Källa


Läst 4709 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.