23 februari 2012, 17:13
Mat?
Om det finns något som är mindre bra med hästevent överlag så är det maten. Gick en vända på området tidigare idag för att spana in allt om jag hittade något kul men det är samma sak överallt. Donken, mackor, pizza och någon enstaka sallad. Det finns restauranger men oftast ligger de högre i pris.
Jag talar inte bara för mig själv när jag hade velat ha bättre alternativ till mat på evengemangen. På Falsterbo 2010 köpte jag och min kompis varsin pasta"sallad" för 85:-/styck. Bara det att 70% var pasta, 20% isbergssallad och de resterande 10% var ungefär 1 tomat och 2 bitar rödlök. Det känns inte riktigt som det är värt pengarna.
Förra sommaren arbetade jag på Burger King på Liseberg. Efter det har jag lite svårt att äta "snabbmat" överlag. Man kan säga att det blev en avgiftningsperiod för min del, vilket jag kanske inte är så ledsen över när jag väl tänker efter.
Den som kommer på snabbmat som är någolunda hälsosam kommer att vara ett geni. De hade ju kunnat sätta en salladsbar eller något, där man fick plocka ihop sin egen sallad med kolhydrater i form av pasta, bulgur eller liknande tillsammans med protein som kyckling, färs, quorn etc. Så kan besökarna ta det dem vill ha och sedan ta med sig upp på läktaren. Kanske något att ge som förslag till kommande år?
ANNONS:
ANNONS: