Sportkollen

Sportkollen

Annelie Lundkvist guidar oss genom tävlingsdjungeln. Hon rapporterar om allt möjligt som händer på, och inte minst runt, tävlingsbanorna. Och så hjälper hon oss att hålla koll på vad sportens stora stjärnor har för sig.

AUG
02
2015
Nygifta Angelica och Marlon väntar sitt första barn.Arkivfoto: Tomas Holcbecher/Hippson
Under söndagens H&M-podd gästas Malin Baryard och Henrik Johnsson av Angelica Augustsson Zanotelli. I programmet berättar hon att hon och maken Marlon väntar sitt första barn.
Angelica avslöjar a ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
01
2015
Alexander Zetterman skadade sig under tävlingen i Varberg.Arkivfoto: Hippson  Under lördagen blev det ett missförstånd mellan Alexander Zetterman och hästen Bergkamp, i den inledande 1,35-hoppningen. Avfallningen resulterade i ett brutet nyckelben för "Alex".
När vi når Alexander via tele ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

AUG
01
2015
Henrik Johnsson med Malin och Rolf-Göran i studion.Foto: Privat
Malin Baryard och Henrik Johnsson bjuder i helgens podd in Rolf-Göran Bengtsson till studion i Varberg. Där talar de om det kommande mästerskapet i Aachen – och om ryttaravel (!).De talar även om Rolf-Görans beslut att inte rid ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
30
2015
Isabell Werth och Warum Nicht i Aachen 2006.Arkivfoto: Tomas Holcbecher  Isabell Werths pensionerade tävlingshäst Warum Nicht finns inte mer. Hästen gick inte att rädda efter kolikattacken tidigare i veckan. För Eurodressage berättar Isabell att hon fortfarande har svårt att ta in vad so ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
30
2015
Vid helgens internationella tävlingar i Hickstead var det under torsdagen ett inslag med fälttävlan. Precis som under Sweden International Horse Show bjöds fälttävlansryttare in till en egen klass.
Svenska Anna Hilton startade med Mr Matrix, men utgick tidigt i banan. Matrix såg otroligt sta ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
30
2015
Arkivfotot på Gotha och Henrik är taget av Tomas Holcbecher.Just nu pågår en utlottning, i samarbete med landslagsryttaren Henrik von Eckermann och hans hästskötare Nanna, på Hippsons Instagram. 
Vem skulle inte vilja ha en blågul prisrosett från Falsterbo Horse Show? EM-aktuella Henrik v ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
30
2015
Annie Unghanse och Charlene Girl åker till Malmö.Foto: Amanda Grönroos Landslagsledarna har presenterat vilka ryttare som kommer att representera Sverige på Ponny-EM i hoppning, dressyr och fälttävlan i Malmö nästa vecka. 


– Det ska verkligen blir jätteroligt med EM, både att var ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
29
2015
Mads har haft många framgångar tillsammans med "Weine".Foto. Tomas Holcbecher
Segersta Equestrian, med ryttaren Mads Hendeliowitz och hans sambo Maria Westerberg, har sålt hästen Weihenstephaner – även kallad "Weine".
Nya ryttaren Evelina Söderström har ett färskt SM-brons från ponny ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
29
2015
Arkivfoto: Annelie LundkvistJust nu söker Svenska Ridsportförbundet efter en ansvarig för children- och ponnyverksamheten i hoppning. Nuvarande ledare Jens Fredricsons uppdrag avslutas efter EM.
Hippson har tidigare pratat med Svenska Ridsportförbundets generalsekreterare Carina Sjöberg om ...
Läs hela inlägget

Kommentarer

JUL
28
2015
Segerrika paret Nicole Holmén och VDL Titanic är uttagna.Arkivfoto: HippsonDen 10 till 16 augusti är det dags för ungdomsryttarnas EM i hoppning i Wiener Neustadt i Österrike. Landslagsledarna Jacob Hellström och Jens Fredricson presenterade trupperna under måndagen. Sverige representeras a ...
Läs hela inlägget

Kommentarer


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.