Annelies GHS-blogg - Bloggkampens hästar har anlänt

Göteborg Horse Show 2013

Här samlar vi all bevakning från Göteborg Horse Show 2013. Nyheter, bakom-kulisserna, intervjuer, bildspel, Hippson ShoppningCam, erbjudanden och mycket mer.


APR
26
2013

Bloggkampens hästar har anlänt


FOTO: www.starrider.se


I kväll är det final i Bloggkampen och vi får se om det blir Team Baryard/Olsson eller Team Fredricson/Sjöstedt som tar hem äran och förstaplatsen.
 
I går eftermiddag anlände Tyra Sjöstedts häst Landfried till Scandinavium efter en omväg till Åby hästklinik strax utanför Göteborg.

Lalle, som han kallas, har nämligen haft lite hosta för några dagar sedan - något som Tyra informerade om på sin blogg. Då krävde ledningen på Gothenburg Horse Show att hästen skulle kontrolleras innan han fick komma in på anläggningen där världens topphästar står.

 

Sagt och gjort, Tyras sambo Niclas Haking styrde lastbilen mot Åby där blodprover togs och en ordentlig veterinärbesiktning utfördes.

Men det var inga problem, Lalle var välkommen in på Scandinavium för att delta i kvällens final.


Läst 5239 ggr


Fler inlägg

SEP
30
2010

Vilken skit, Favourit!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Ja, vad ska man säga? Shit happens? Favourit har verkligen gått super här borta i Staterna. Men väl inne på banan fick han under programmet tungan ovanför betten. Han lyckades inte få den rätt igen. Trots det var han verkligen superduktig, men det gick inte i piafferna. 
 
Favourit har inte haft problem med kandarbetten tidigare. Det var verkligen oväntat och vi kan inte hitta någon förklaring till varför han fick upp tungan inne på banan. Det kändes helt overkligt att vara ute ur VM, redan innan det hela ens hade börjat. Det känns botten med tanke på att Favourit gått på över 70 % i Grand Prix hela säsongen. Favourit, Favourit... Vi siktar på revansch i Odense!!
 
I eftermiddag ska jag titta på reining!!! Reiningen har för övrigt ett mycket bättre upplägg på VM. Med en lagklass, där man kan direktkvala till semifinalen. Sedan har de en B-final där de fem bästa kvalar till semifinalen. Precis som på unghäst-VM för dressyrhästar. Även äldre hästar kan ha en dålig dag! Tror att det finns fler dressyrekipage från detta VM som skulle tycka att det var en bra idé med en extra chans till Specialen!


Läst 31103 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
28
2010

Kentucky bakom kulisserna, del två


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Här kommer lite mer bilder från dressyrgänget!


Läst 31613 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
26
2010

Favourit i pressen!Läst 33144 ggr Kommentarer Kommentera
taggar


liknande webbartiklarSportkollens senaste