Annelies GHS-blogg - Lag Olsson/Baryard vann Bloggkampen

Göteborg Horse Show 2013

Här samlar vi all bevakning från Göteborg Horse Show 2013. Nyheter, bakom-kulisserna, intervjuer, bildspel, Hippson ShoppningCam, erbjudanden och mycket mer.


APR
26

Lag Olsson/Baryard vann Bloggkampen

Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Det var uppdelat i tre grenar när Bloggkampen skulle avgöras här i Scandinavium. Första delen gick ut på att ryttarna skulle stajla varandra och de fick 20 minuter på sig att hitta outfits idag, inne på en H&M-butik i Göteborg. Det var inte så svårt att förstå att lag Sjöstedt/Fredricson skulle vinna när Peder klev in i klänning!
  
Sedan blev det dags för nästa del, Baryard mot Fredricson. Denna rond vanns av Peder då Malin rev ett hinder.
Spännande värre, om Tyra vann stafetten skulle detta vara en enkel seger! Men Tyra kom både i mål sist och hade ett hinder ner. Nu stod det oavgjort.
  
Speakern Henrik Johnsson meddelade att ingen tävling får sluta oavgjort, inte heller Bloggkampen! Av med hjälmar och stövlar, samtidigt som alla hinder sänktes, nu var det dags för Linn och Tyra att springa mot varandra. Den som kom först i mål tog hem hela Bloggkampen - inga konstigheter.

 
Efter att Tyra rev första hindret och gick omkull efter andra så var saken avgjort - Grattis Team Baryard/Olsson! Båda lag hade hejarklackar som gjorde allt de kunde för att stötta sina favoriter.
  
Se ovanstående bildspel från Bloggkampen!


Läst 7722 ggr


Fler inlägg

OKT
11

Bildspel: Hejdå VM...


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Medaljer i alla landslag är ett av Svenska Ridsportförbundets mål. Och det är tur att det målet inte är tidssatt, för i detta VM bidde det ingenting.
Nu är ryttar-VM i Kentucky, där deltagare från 58 länder har gjort upp under 16 dagar, över. Den internationella ridsportfotografen Tomas Holcbecher sammanfattar här den sista VM-veckan - i bilder.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/www.holcbecher.com


Läst 20184 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
04

Bildspel: Vilken vecka!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Exklusivt för Hippson sammanfattar ridsportfotografen Tomas Holcbecher den gångna VM-veckan - i bilder. Och snacka om att den har innehållit dramatik, både i dressyren och i fälttävlan.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/www.holcbecher.com


Läst 15542 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
27

Premiär-helgen i bilder


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Exklusivt för Hippson kommer här ett bildspel med "bakom kulisserna"-foton från VM:ets första helg - på Scandic, Totilas, Parzival och mycket annat. Fotona är tagna av den internationella ridsportfotografen Tomas Holcbecher.
 
FOTO: Tomas Holcbecher/holcbecher.com


Läst 16247 ggr Kommentarer Kommentera
taggar


liknande webbartiklarSportkollens senaste
Aktuella samarbeten

Ridsportens Innovationer
Hållbara ryttare
Patrik Kittel Dressage Tour
Uppfödaren i centrum
Foderbloggen
I hästhälsans tjänst

Senaste numret

Läs mer om Hippson Nr 1

SPECIAL: Klimat & Miljö!
– Dags att framtidssäkra ridsporten
– Inspiration: Hållbarhet som lönar sig
– Naturbete har många fördelar
– Vårda hagen för sjöarnas skull
– Hållbar hemmahoppning
– Dressyrträna i mobilen
...och mycket mycket mer

Läs numret i det digitala arkivet

Prenumerera till halva priset + rabatterade böcker!
OBS! Detta erbjudande gäller bara fram till och med den 25/2.
Just nu kan du teckna en prenumeration till halva priset! Prenumerationen startar med Hippson nr 2 2020, men du kan vid beställningen lägga till det aktuella numret. Dessutom kan du i samband med beställningen lägga till någon eller några av våra populära böcker till nedsatt pris. Men skynda dig, erbjudandet gäller endast fram till och med den 25/2.
Teckna prenumerationen här

Är du redan prenumerant köper du så klart böckerna till samma rabatterade pris i vår bokshop. Se bara till att logga in först så dyker specialpriserna upp.