Annelies GHS-blogg - Lag Olsson/Baryard vann Bloggkampen

Göteborg Horse Show 2013

Här samlar vi all bevakning från Göteborg Horse Show 2013. Nyheter, bakom-kulisserna, intervjuer, bildspel, Hippson ShoppningCam, erbjudanden och mycket mer.


APR
26
2013

Lag Olsson/Baryard vann Bloggkampen

Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Det var uppdelat i tre grenar när Bloggkampen skulle avgöras här i Scandinavium. Första delen gick ut på att ryttarna skulle stajla varandra och de fick 20 minuter på sig att hitta outfits idag, inne på en H&M-butik i Göteborg. Det var inte så svårt att förstå att lag Sjöstedt/Fredricson skulle vinna när Peder klev in i klänning!
  
Sedan blev det dags för nästa del, Baryard mot Fredricson. Denna rond vanns av Peder då Malin rev ett hinder.
Spännande värre, om Tyra vann stafetten skulle detta vara en enkel seger! Men Tyra kom både i mål sist och hade ett hinder ner. Nu stod det oavgjort.
  
Speakern Henrik Johnsson meddelade att ingen tävling får sluta oavgjort, inte heller Bloggkampen! Av med hjälmar och stövlar, samtidigt som alla hinder sänktes, nu var det dags för Linn och Tyra att springa mot varandra. Den som kom först i mål tog hem hela Bloggkampen - inga konstigheter.

 
Efter att Tyra rev första hindret och gick omkull efter andra så var saken avgjort - Grattis Team Baryard/Olsson! Båda lag hade hejarklackar som gjorde allt de kunde för att stötta sina favoriter.
  
Se ovanstående bildspel från Bloggkampen!


Läst 8886 ggr

Fler inlägg

SEP
19
2011

Bildextra: Guldfesten!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Se ett bildspel med härliga foton från den individuella finaldagen i Madrid, då vår svenske hjälte Rolf-Göran Bengtsson tog EM-guld. Det första individuella mästerskapsguldet för Sverige någonsin!
 
FOTO: Tomas Holcbecher/Holcbecher.com


Läst 20621 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
17
2011

Bildspel: EM bakom kulisserna


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

   
Missa inte vårt matiga bildspel från EM-veckan så här långt. Det började med veterinärbesiktning och under fredagskvällen tog Tyskland lag-guld. Sverige blev femma och OS-kvalade, men svenskarna var ändå besvikna. De hade ju hoppats på medalj...
 
FOTO: Tomas Holcbecher/Holcbecher.com


Läst 17296 ggr Kommentarer Kommentera

AUG
29
2011

Bildspel från EM i fälttävlan 2011


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

  
Snacka om att fälttävlans-EM i Luhmühlen var ett spännande mästerskap för svensk del. Det rörde på sig rejält i resultatlistorna mellan grenarna och länge såg det ut som att vi skulle få en individuell medalj till Sverige - genom Sara Algotsson Ostholt på Wega. Nåväl, laget kom fyra och kvalade till OS nästa år - det var det viktigaste!
 
Här bjuder vi på ett gäng härliga bilder tagna av Tomas Holcbecher/Holcbecher.com.


Läst 22698 ggr Kommentarer Kommentera


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.