Annelies SHS-blogg - Abrupt slut på gårdagens gala

Stockholm Int. Horse Show 2012

Här samlar vi allt från Stockholm International Horse Show 2012. Resultat, bildspel, bakom-kulisserna-reportage och mycket mer.


NOV
29
2012

Abrupt slut på gårdagens gala


Middagen pågick mellan 19 - 23 igår alltså drog den ut på tiden mot vad arrangören hade planerat.

 

Men vad gör det, stämningen var på topp och vi började röra oss ut på gyllene salen för fortsatt dans.

 

Och ni vet hur det är, människor som suttit i flera timmar på middag måste få komma igång innan festen är på topp.

 

Vilka ska våga sig först ut på dansgolvet är alltid den stora frågan.

Några av besökarna valde att lämna galan direkt efter middagen, så det var ett "mindre" gäng uppe i gyllene salen.

 

 

Såhär såg det ut vid midnatt, nu började festen komma igång! Louise Nathorst och hennes man är riktiga kungar över dansgolvet, där ligger vi andra i lä. Systrarna Algotsson firade också kvällens priser med sina vänner på dansgolvet


Vi dansade och hade roligt allihop, tills klockan blev 01.00. Då stängdes musiken av, alla såg förvånade ut och festen var slut.

 

Detta var inget någon av oss egentligen hade förväntat oss, så det blev riktigt tråkigt.

 

Efterfesten drog vidare till Café Opera, även Rolf-Göran som idag skulle flyga till Paris för Gucci Masters fanns på plats.


 

Idag tar vi nya tag och jag befinner mig om några timmar på plats i Globen. Vår husbloggare Therese Nyman ska hoppa Stockholm Trophy, henne håller jag tummarna för och följer på plats :)

 

Det är även semifinal i AgriaAllsvenskan, även det följer jag på plats.

 

 

Vi hörs när jag är på plats i Globen om några timmar.

 


Läst 6219 ggr


Fler inlägg

DEC
08
2011

Amatörtouren fortsätter - men Hippson Riders Cup avslutas


Höstsäsongen av Hippson Riders Cup 2011 blir den sista för cupen i sin nuvarande form. Amatörtouren, som har varit en del av Hippson Riders Cup, kommer hädanefter att arrangeras helt av Falsterbo Horse Show. Information om hur du går tillväga för att anmäla dig till The Tour of Amateurs 2012 kommer att dyka upp på Falsterbo Horse Shows sajt under januari.
 
Hippson Riders Cup startades 2008 eftersom vi ville skapa något nytt, en morot, för den stora bredden av ryttare. Något för alla er som sliter under sena kvällar och tidiga mornar för att kunna tävla helg efter helg. Vi ville inspirera alla eldsjälar där ute att ta sin ridning ett snäpp längre.
 
Nu, efter fyra år, tycker vi faktiskt att cupen har uppnått sitt syfte. Vi har fått otroligt mycket uppskattning för den - från såväl deltagare som tävlingsarrangörer. Cupen har engagerat många och vi vet att det är väldigt många ryttare på tävlingsplatser runt om i Sverige som har pratat om vår cup och som har varit taggade att jaga poäng.
  
Trots framgången har vi beslutat att inte driva Hippson Riders Cup vidare, åtminstone inte under 2012. Det finns många anledningar till detta. Först och främst handlar det om att Hippson i första hand producerar redaktionella produkter. Vårt huvudfokus är (och ska vara) att bevaka ridsporten, att inspirerar och förmedla kunskap som gör varje läsare och besökare till en bättre ryttare. Att arrangera tävlingar hamnar alltså vid sidan av vårt huvudfokus. Det tar helt enkelt tid och resurser från oss - som nu i stället kan användas till att göra vår redaktionella bevakning ännu bättre. 
 
Samtidigt ser vi att det tomrum som Hippson Riders Cup fyllde när den startade inte alls är lika tomt längre. På bara några få år har det dykt upp många satsningar och cuper för just breddryttarna. Det tycker vi är jättekul och vi hoppas att vi har varit en del i att få till dessa satsningar.
 
Vi vill med detta passa på att tacka alla deltagare, sponsorer, samarbetspartners och personal som har engagerat sig i Hippson Riders Cup genom åren. Ni är fantastiska! Och du som rider 1,20-hoppning - missa inte att kvala till Amatörtouren i Falsterbo nu under våren!
 
/Hippson-redaktionen


Läst 78832 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
25
2011

Sista veckan!


Den 30/11 är sista tävlingsdagen för höstsäsongen av Hippson Riders Cup. Tävlingsresultat efter det datument kommer inte att tas med i rankingen. Du har dock fram till söndag den 4/12 på dig att registrera ditt tävlingsresultat. Måndagen den 5/12 påbörjar vi kontrollräkningen och under den veckan som följer kommer vi att presentera vinnarna. 

Så lycka till och se till att registrera dina resultat

Fullständiga tävlingsregler
Priser


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:


Läst 79341 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
04
2011

Vinnarna i Hööks-tävlingenDe som registrerade ett tävlingsresultat i Hippson Riders Cup förra helgen var med i utlottningen av fina priser från Hööks. Nu har vi dragit de tre vinnarna.

  1. Julia Rosén vinner en vinterjacka (Unisette CRW) som förstapris
  2. Caroline Olsson vinner ett träns
  3. Ellinor Manhed får ett schabrak på posten inom kort.
Stort grattis från oss!

Läst 51139 ggr Kommentarer Kommentera
taggar


liknande webbartiklarSportkollens senaste