Annelies SHS-blogg - Följ med och se SIHS med mina ögon

Stockholm Int. Horse Show 2012

Här samlar vi allt från Stockholm International Horse Show 2012. Resultat, bildspel, bakom-kulisserna-reportage och mycket mer.


NOV
27

Följ med och se SIHS med mina ögon

 

Stockholm 2012-11-27

 

Hej,

 

Jag har fått äran att under denna vecka och helg visa er Stockholm International Horse Show ur mina ögon sett.

 

Sista helgen i november är en fartfylld helg i Ericson Globe Arena, men för mig är det mycket mer än vad som sker inne på arenan.

 

Just nu befinner jag mig på mitt kontorsjobb i Vasastan, Stockholm, regnet har lagt sig som ett tungt täcke över huvudstaden och det finns ingen julstämning eller glädje alls över att gå utanför kontorets fyra väggar.

 

Men om ett dygn kommer detta att ändras. Oavsett om det regnar eller är solsken imorgon kommer vi 1400 gäster till Jubileumsgalan vara fixade och taggade till tusen.

 

Ni kommer här i bloggen att få följa med mig, min sambo och våra vänner på årets fest. Jag lovar att uppdatera bloggen med allt från vad vi äter till vilka som är välkomna upp på scenen för att ta emot pris.

 

Den viktigaste frågan är ändå denna: Vilken färg kommer H.M Drottning Silvia ha på sin klänning?

 

Kan du svaret på den, och även har prickat rätt på vilka vinnarna är, så har du chans att vinna en årsprenumeration av Hippson Magazine.

 

Flest rätt vinner! Se mer information om tävlingen här.

 

Från torsdag eftermiddag fram till söndag kväll befinner jag mig på SIHS - och kalendern är fullbokad med härliga personer som ni ska få lära känna.

 

Fram till dess följer jag GlobeArenas Instagram från kontoret, där Fredrik Wallin Vester bjuder oss på härliga bilder som gör att man knappt kan vänta tills showen börjar!

 

Nu börjar underlaget ta form inne på stora arenan.

 

 

Även framridningen på Hovet börjar ta form.

 

Isen vittnar om att hästar inte hör till vardagen på Hovet.

 

 

Mässområdet börjar även det att ta form och montrarna börjar byggas upp.


 

Julpynt hör till i Globen och på Stockholm International Horse Show!

 


Läst 8055 ggr


Fler inlägg

SEP
18

Rolf-Göran har tagit EM-guld!!!!!!!!Rolf-Göran Bengtsson har tagit det första svenska mästerskapsguldet i modern tid. FOTO: Tomas Holvbecher/Holcbecher.com
 
Söndag 18/9 kl. 18.53: Nu gråter jag och skriver samtidigt, fantastiske Rolf-Göran Bengtsson Ninja La Silla har just tag individuellt guld på EM i hästhoppning. Att han är Europas, och världens, bästa ryttare visste vi redan. Men nu får han medaljen som bevisar det.
Rolf-Göran fick bara ett tidsfel medan Nick Skelton, Carsten-Otto Nagel och Gerco Schröder rev. Gåshud - vilken spänning klassen bjöd på!

/Anki
 
Guld: Rolf-Göran Bengtsson, Sverige
Silver: Carsten-Otto Nagel, Tyskland
Brons: Nick Skelton, Storbritannien
 
Henrik von Eckermann slutade på en fantastiskt fin femteplats.
 
Resultatlista, EM i hoppning


Läst 62506 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
18

Rolf-Göran tar medalj


Söndag 18/9 kl. 18.45: Rolf-Göran Bengtsson på Ninja La Silla red ännu en lysande runda och fick bara ett tidsfel. Eftersom Nick Skelton fick en rivning räcker det till medalj - vilken blir det?

Löpande resultat i klassen
Löpande ställning, individuella EM


Läst 58800 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
18

Henrik nolla – slog chefen Ludger Beerbaum!


Söndag 18/9 kl. 18.33: Henrik von Eckermann på Coupe de Coeur startade elva av de 20 finalryttarna och gick just nolla igen - vilket ekipage! Henrik har faktiskt slagit sin mentor Ludger Beerbaum, som lånat ut hästen till honom, redan. Det såg extremt mjukt och stadigt ut, vi får se vilken placering det räcker till.

Löpande resultat i klassen
Löpande ställning, individuella EM


Läst 59221 ggr Kommentarer Kommentera
taggar


liknande webbartiklarSportkollens senaste