Noll till hundra


Hallå alla vänner!

Ja, som många av er säkert läste så var vi med Bosse hos veterinären för att kolla upp hans hälta för några veckor sedan. =(
Bosse blev behandlad och fick vila ordentligt några dagar, sedan blev det lite sommarlov i hagen men under uppsikt! =P Och vi har gått många små promenader tillsammans också, jag och Bosse. <3

Bosses buffé. =D


Även om det var oerhört skönt att det inte var något direkt allvarligt med Bosse så gick musten liksom lite ur mig. Och när jag dessutom inte lyckades ladda upp några bilder i bloggen efter en systemuppdatering så tog det emot. Så det blev en liten paus för mig också, ber om ursäkt för det, men alla ni som har haft en häst som dragit på sig en skada förstår säkert precis. =(
Men nu är Bosse på väg tillbaka och jag likaså! =D Och det nya systemet här på Hippson fungerar superbt nu när jag finurlat ut det hela. =)
Igår satt jag upp på hästryggen för första gången på nästan två månader och känslan var helt obeskrivlig! =D Även om det bara var en liten skrittur så var det helt fantastiskt. =)När vi skrittade ett varv i paddocken kändes det ungefär som att jag hade fått en galoppfattning under skon som jag desperat ville torka av på Bosse... =P Men det får vänta några veckor till. =)
I dag blir det bara en avsutten promenad för Bosse, likaså imorgon. Men på onsdag tror jag att vi tar en liten tur till i sadeln. =D Kan knappt vänta, men nu gäller det att skynda långsamt.
Håll tummarna för en stadig "comeback" för mig och Bosse!
Kram på er!
Daniel Bjärving
Dressyrsatsningen @ Instagram
Dressyrsatsningen@gmail.com
www.hepdressage.com 
  

Läst 18671 ggr Kommentarer Kommentera

Hallå! =D
 
I dag åkte jag och Viktor med Bosse till veterinären för att kolla vad det kan bero på att han är lite oren fortfarande. Vi är fortfarande här nu, så vi vet inte riktigt exakt än vad det kan vara. Men det verkar inte vara något allvarligt i alla fall! <3

Jag sa till veterinären att det var ju i alla fall bra att han blev halt nu när det börjar bli lite varmt och gott ute (med undantag för de sista två veckorna) så kan han gå i hage och äta gräs, ha lite sommarlov.

Det tyckte hon var ett väldigt bra sätt att se på det, så hade hon aldrig hört någon säga innan, men det skulle hon komma ihåg att säga till dem som kommer in och jämrar sig över att hästen blir halt mitt i tävlingssäsongen.

Uppdaterar med hur det gick sedan när vi är klara? =) Håll tummarna för Bosse!
  
Kram!
Daniel Bjärving
Dressyrsatsningen @ Instagram
Dressyrsatsningen@gmail.com
www.hepdressage.com


Läst 18293 ggr Kommentarer Kommentera

Kan man lära en helt oerfaren ryttare, tillika lastbilschaufför, att rida dressyr? Det tänker Daniel Bjärving ta reda på!

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Hippson AB Vallgatan 16, 302 42 Halmstad

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.