Cup-bloggen - Massor av täcken och böcker i potten!

Hippson Riders Cup


JUN
04

Massor av täcken och böcker i potten!


  
VINNARNA PRESENTERAS FREDAGEN DEN 17/6!
 
Hippson Riders Cups vårsäsong går mot sitt slut, när juni är över vet vi vilka som har varit bäst i landet i sin klass. I väntan på "finalen" utlyser vi säsongens sista "tävling i tävlingen", med fina priser.
 
Bland alla ekipage - oavsett ponny eller häst, dressyr, hoppning eller fälttävlan, nivå eller klass - som registrerat en placering under helgen den 11/6-12/6, kommer vi med hjälp av en slumpvalsgenerator att lotta ut tio prispaket. Men du måste ha registrerat en korrekt placering som ger poäng i cupen för att kunna vara med i utlottningen.
  
Det är alltså sammanlagt tio priser som kommer att delas ut. Resultaten ska vara registrerade i Hippson Riders Cup senast den 15/6 2011. Har du problem med att registrera resultat på Hippson.se, hör av dig så fort som möjligt till info@hippson.se - så hjälper vi dig. Vinnarna presenteras här i bloggen i slutet av vecka 24.

 

Varje prispaket innehåller:
1 mörkblått fleecetäcke (i valfri storlek, finns från 125-155 cm)
1 ex av Hippsons splitternya ridövningsbok "Hoppning med Hippson" (lanseras i Falsterbo)
1 orange Hippson Riders Cup-rosett
1 Hippson Riders Cup-plakett


TÄVLINGSREGLER
Det är endast placeringar från tävlingar den 11/6-12/6 som räknas - och som gör att du ingår i utlottningen. Registreringen i Hippson Riders Cup måste vara gjord senast den 15/6 för att du ska vara med i tävlingen i tävlingen. Samma ryttare kan endast vinna ett pris. Det delas ut tio priser sammanlagt oavsett klass eller nivå - alla tävlar mot alla. 
Tävlingen är öppen för samtliga plusmedlemmar på Hippson.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post till den adress de är registrerade med på Hippson.se. Priserna går inte att byta mot kontanter eller andra varor.

 


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:

 


Läst 15617 ggr


Fler inlägg

APR
28

Tips om en nylanserad sadel från Hoffsteiner FrankrikeLäst 13694 ggr Kommentarer Kommentera

APR
28

Shoppingtips från Tova EkelundLäst 13382 ggr Kommentarer Kommentera

APR
28

Shoppingtips från Ronja SandrosLäst 13406 ggr Kommentarer Kommentera
taggar


liknande webbartiklar


Cup-bloggen

Den här bloggen är kanalen för de som vill hålla sig uppdaterad kring vad som händer i Hippson Riders Cup. Här kommer du att hitta nyheter, information, tävlingar och mycket mer.

Till bloggen


Hippsons senaste