Cup-bloggen - Vinn presentkort från Hööks!

Hippson Riders Cup


APR
03
2011

Vinn presentkort från Hööks!


 
PÅ FREDAG MEDDELAR VI VILKA SOM VUNNIT DENNA GÅNG! :-)
 
Nu är det dags för säsongens andra "tävling i tävlingen" i Hippson Riders Cup. Det är alltså en liten bonustävling vid sidan av den vanliga cupen. Ingen separat anmälan krävs. Så länge du är plusmedlem kan du registrera dina resultat och vara med i tävlingen!
 

De 3x2 ekipage som gör bäst resultat i hoppning respektive dressyr helgen den 9-10/4 kommer att vinna presentkort i olika valörer från Hööks. Resultaten ska vara registrerade i Hippson Riders Cup senast onsdagen den 13/4. Vinnarna presenteras här i bloggen i slutet på vecka 15.
 
Sammanlagt tre priser per gren, alltså hoppning och dressyr, delas ut (inte fälttävlan denna gång). Skulle ett eller flera ekipage hamna på samma antal poäng lottar vi fram en vinnare.
Alla tävlar mot alla, oavsett ponny eller häst, nivå eller klass och så vidare. Du tävlar med ditt poängantal (på en och samma häst) från helgen.

 
Prisbord, hoppning
1:a pris: Presentkort Hööks - värde 800 kronor
2:a pris: Presentkort Hööks - värde 500 kronor
3:e pris: Presentkort Hööks - värde 200 kronor
 
Prisbord, dressyr
1:a pris: Presentkort Hööks - värde 800 kronor
2:a pris: Presentkort Hööks - värde 500 kronor
3:e pris: Presentkort Hööks - värde 200 kronor
 
Dessutom får samtliga sex vinnare varsin fin Hippson Riders Cup-rosett och plakett.
 
Tävlingsregler
Det är endast tävlingsresultat från tävlingar den 9-10/4 som räknas. Registreringen i Hippson Riders Cup måste vara gjord senast den 13/4 för att du ska vara med i tävlingen i tävlingen. Samma ryttare kan endast vinna ett pris i tävlingen. Det delas ut sex priser sammanlagt (tre i hoppning, tre i dressyr) oavsett klass eller nivå - allt tävlar mot alla. Om flera ekipage hamnar på samma poäng avgörs placeringen med hjälp av lottning.
 
Tävlingen är öppen för samtliga plusmedlemmar på Hippson.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna meddelas via e-post till den adress de är registrerade med på Hippson.se. Priserna går inte att byta mot kontanter eller andra varor.


Hippson Riders Cup genomförs i samarbete med:
 

 


Läst 17644 ggr

Fler inlägg

SEP
30
2010

Vilken skit, Favourit!


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Ja, vad ska man säga? Shit happens? Favourit har verkligen gått super här borta i Staterna. Men väl inne på banan fick han under programmet tungan ovanför betten. Han lyckades inte få den rätt igen. Trots det var han verkligen superduktig, men det gick inte i piafferna. 
 
Favourit har inte haft problem med kandarbetten tidigare. Det var verkligen oväntat och vi kan inte hitta någon förklaring till varför han fick upp tungan inne på banan. Det kändes helt overkligt att vara ute ur VM, redan innan det hela ens hade börjat. Det känns botten med tanke på att Favourit gått på över 70 % i Grand Prix hela säsongen. Favourit, Favourit... Vi siktar på revansch i Odense!!
 
I eftermiddag ska jag titta på reining!!! Reiningen har för övrigt ett mycket bättre upplägg på VM. Med en lagklass, där man kan direktkvala till semifinalen. Sedan har de en B-final där de fem bästa kvalar till semifinalen. Precis som på unghäst-VM för dressyrhästar. Även äldre hästar kan ha en dålig dag! Tror att det finns fler dressyrekipage från detta VM som skulle tycka att det var en bra idé med en extra chans till Specialen!


Läst 36635 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
28
2010

Kentucky bakom kulisserna, del två


Klicka på en bild för att starta bildspelet.

 
Här kommer lite mer bilder från dressyrgänget!


Läst 36959 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
26
2010

Favourit i pressen!



Läst 38634 ggr Kommentarer Kommentera





Cup-bloggen

Den här bloggen är kanalen för de som vill hålla sig uppdaterad kring vad som händer i Hippson Riders Cup. Här kommer du att hitta nyheter, information, tävlingar och mycket mer.

Till bloggen


Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.