Cup-bloggen - Vinn priser från Hööks

Hippson Riders Cup


OKT
27

Vinn priser från Hööks


I helgen är det dags för årets sista "Tävling-i-tävlingen" i Hippson Riders Cup. Denna gången är det tre fina priser från Hööks Hästsport som står på spel. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att registrera ett tävlingsresultat från en tävling mellan 29-30/10. Du har till på onsdag nästa vecka (2/11) på dig att registrera resultatet därefter dras vinnarna.

Lycka till!

 


Första pris


Jacka Unisette CRW®

Vinterjacka med mycket praktiska detaljer såsom rejäla fickor, reflexer, ridsprund, avtagbar huva och tvåvägsdragkedja. Tejpade sömmar på axelpartiet. Fleecefodrad insida.

Värde: c:a 700 kronor.


Andra pris


Aachenträns Sommerset Claridge House®

Aachenträns dekorerat med mässingfärgade ringar. Speciellt utformat sidostycke som är brett nertill vid nosgrimman. Avtagbart aachenfäste. Nosgrimman är svängd under käken för att hamna i en bra position. Fodrat, svängt nackstycke.

Värde: 579 kronor.Tredje pris


Allroundschabrak Elevation Gold Medal®

Tjockt bomullsschabrak med kombinationspadding. Dekorband med brodyr, rak quiltning.

Värde: 229 kronor.

Läst 47645 ggr


Fler inlägg

OKT
10

Fyrspann: Inget brons till SverigeTomas Eriksson gjorde en bra maraton, men körde fel väg i precisionsmomentet - och blev utesluten. FOTO: Hippo Foto/Leanjo de Koster 
  
Under söndagen, mästerskapens sista dag, avgjordes fyrspanns-VM med det avslutande precisionsmomentet. Äntligen skulle Sverige ta medalj, ett lagbrons, trodde vi.
 
Visserligen låg vi trea inför sista dagen och Fredrik Persson fick till en bra precision med bara 0,56 straff för tid. Även Tomas Eriksson startade bra, men så hände det som inte fick hända. Han körde fel väg och blev utesluten!
 
Tomas Eriksson hamnade i och med uteslutningen sist och Fredrik Perssons individuella placering blev åtta.
 
Lagguld tog Nederländerna före USA och Tyskland. Individuellt vann Boyd Exell före Ijsbrand Chardon och Tucker Johnson. 
  
Även voltigen avgjordes idag - Sverige var åtta i sista omgången men stannade kvar på elfte plats totalt.
 
Nej, det enda vi vill minnas från det här VM:et är nog Rolf-Göran Bengtssons sjätteplats. Resten tar vi och glömmer...


Läst 61598 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
10

Hålltider, söndag


 
FYRSPANN

Klockan 10:00 (16:00 i Sverige) avgörs fyrspannstävlingen med precision/konkörning. Fredrik Persson startar som nummer två och Tomas Eriksson som nummer sex.
 
VOLTIGE
Final, freestyle, lagtävlingen. Sverige startar först, klockan 11:04 (17:04 svensk tid).


Läst 61786 ggr Kommentarer Kommentera

OKT
09

Fyrspann: Eriksson näst bäst i maraton - 5:a totalt


Under lördagen avgjordes det spännande och fartfyllda maratonmomentet i fyrspann. Och det gick riktigt bra för svenskarna - Tomas Eriksson, på 149,82 straff, var näst bäst efter favoriten Ijsbrand Chardon från Holland. Och Fredrik Persson var åtta av 25 ekipage med sina 161,42 straff.
 
Sammanlagt efter två grenar ligger Eriksson femma och Persson tia inför det avslutande precisionsmomentet imorgon, söndag. I lagtävlingen ligger Sverige just nu trea efter Nederländerna och USA.


Läst 28827 ggr Kommentarer Kommentera
taggar


liknande webbartiklar


Cup-bloggen

Den här bloggen är kanalen för de som vill hålla sig uppdaterad kring vad som händer i Hippson Riders Cup. Här kommer du att hitta nyheter, information, tävlingar och mycket mer.

Till bloggen


Hippsons senaste