Redaktionen
FEB
14

Hippson i mobilen - AndroidSedan vi lanserade Hippson i mobilen har vi då och då fått frågor från Android-användare om hur man gör för att installera Hippson i mobilen. Här kommer en enkel guide som borde fungera på de flesta Android-telefoner. 
 
1. Öppna en webbläsare i din telefon och gå till http://m.hippson.se.
2. Välj att skapa ett bokmärke för sidan i webbläsaren.
3. Gå till den startskärm där du vill placera Hippson i mobilen.
4. Håll fingret på en tom ruta tills "Lägg till på startskärm" dyker upp.
5. Välj Genvägar och sedan Bokmärke.
6. Välj bokmärket för Hippson.
7. Voila! Nu finns en app-liknande genväg till Hippson i mobilen.
  
Använder du en iPhone så dyker det upp en fråga i nederkant av skärmen när du surfar till Hippson i mobilen. Svarar du ja på den så dyker det automatiskt upp en ikon på din startskärm.
  
Läs mer om Hippson i mobilen


Läst 56910 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
10

Hippson Magazine nr 1 - 2012Årets första Hippson Magazine har landat i butikshyllorna. Precis som tidigare år så börjar vi ett specialnummer om utrustning. Vi utser förra årets pryl, följer med på en sadelutprovning hemma hos Zettermans, lär oss hur bettet verkar, ser var hästprylarna tillverkas, tar del av häststylistens bästa knep, tittar på årets mode och trender, läser vårt test av stallgrepar och mycket mer. 

Dessutom har vi besökt stjärnhästen Totilas hemma hos hans nya ryttare Matthias Alexander Rath. Bilderna från den fantastiska anläggningen som inte fick plats i tidningen hittar du i vårt bildspel.

Vill du köpa det nya numret och få det hemskickat till dig så gör du det här. Ännu bättre är det dock att vara prenumerant, då får man Hippson Magazine direkt i brevlådan nästan en vecka innan den kommer i butik. Vill du bli prenumerant så kan vi just nu erbjuda en helårsprenumeration för endast 345 kronor (ordinarie pris 414 kronor).


Läst 54439 ggr Kommentarer Kommentera

FEB
05

Florida: Zetterman Grand Prix-fyra i toppkonkurrens


Under lördagskvällen avgjordes veckans största klass under Winter Equestrian Festival i Florida - tvåstjärniga Adequan Grand Prix. Av 81 ryttare gick endast tio till omhoppning, däribland Daniel Zetterman som är den enda svenska ryttaren i de högsta klasserna här i Wellington.
 
Sällskapet i omhoppningen var inte att leka med - eller vad sägs om ryttare som Meredith Michaels Beerbaum, Cian O'Connor och Beezie Madden? Daniel startade sist, satsade för fullt och ledde i halvtid av sin ritt. Men en miss mot en oxer ledde till en rivning och han fick nöja sig med fjärdeplatsen - och 60 000 kronor i prispengar. Vann gjorde grymt snabbe veteranen Nick Skelton.
- Det kändes väldigt bra i dag, riktigt kul! sade Daniel till Hippson inför prisutdelningen inne på den internationella banan.
 
Rolf-Göran Bengtsson, Malin Baryard Johnsson, Angelica Augustsson och Henrik von Eckermann verkar vara Sylve Söderstrands tilltänkta OS-lag just nu. Men mycket kan hända fram till i sommar - behåller Glory Days sin fantastiska form, och utvecklas vidare under året, blir han och Daniel farliga utmanare!

 

Kvällens vinnare - galet snabba Nick Skelton.
 

Daniel Zetterman och Glory Days över sista hindret i omhoppningen. 
 

Daniel får hjälp under WEF av USA:s McLain Ward, OS-guldmedaljör i lag. Han krossade dock knäet för ett par veckor sedan, så nu hoppar han runt på tävlingsplatsen på kryckor.
 

Säg hej till publiken!


Läst 55690 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Husbloggare

Duktiga småpojkar och julkänsla

Portugal-bloggen

Catch up!

Therese

Är du helt bakom?

Kajsa Boström

Till Husbloggarna