Redaktionen
NOV
27

Test: Livechat

Kort text om chatten. Hur det funkar och varför.
Läst 3101 ggr Kommentarer Kommentera

NOV
14

100 724 unika besökare - och en ny sajt


Förra veckan, vecka 45, hade Hippson.se 100 724 unika besökare. Det förra rekordet på 73 220, som sattes veckan dessförinnan, höll inte länge med andra ord. De senaste tio veckorna har Hippson.se haft i snitt 56 728 unika besökare per vecka. På hela året 2013 ligger snittet på 42 972 vilket är en ökning med över 41 procent jämfört med 2012 (då sajten i sin tur hade ökat med 66 procent jämfört med 2011).
Det är med andra ord ingen underdrift att säga att Hippson.se är Sveriges största redaktionella sajt om ridsport. Dessutom växer vi så att det knakar. Stort tack till alla er som följer oss!
  
Men det finns mycket mer att göra så klart. Närmast i tiden ligger att lansera den helt nya sajten som vi just nu håller på att ta fram. Med den kommer vi att modernisera så att Hippson.se fungerar ännu bättre för er som använder smarta mobiler och läsplattor. Samtidigt ser vi även över utformningen så att sajten synkar bättre med den helt nya layouten av tidningen som vi lanserade i somras.
  
Här är ett smakprov på hur det kommer att se ut (klicka på bilden för större version). Delge gärna dina tankar i kommentarsfältet nedan, men tänk på att detta är skisser och att alla detaljer inte satta ännu. 
 
I samband med att vi lanserar den nya sajten kommer vi även att kunna erbjuda våra annonsörer riktigt bra mobila annonslösningar. Vill du veta mer kan du ta kontakt med våra säljare här
  
Siffrorna för trafiken till Hippson.se finns att följa offentligt här och här


 


Läst 25844 ggr Kommentarer KommenteraRedaktionen

Här skriver Hippsons redaktion när den har något "viktigt" att säga.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Lisen Välj
Portugal-bloggen Välj
Jens Fredricson Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Redaktionen
Kajsa Boström Välj
Veterinärstudenten Välj
Hippologbloggen Välj
Avelsbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Hästskötarbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Redaktionen

Här hittar du nyheter från Hippson. Det kan vara allt från nya funktioner på sajten till rapportering från de stora evenemangen.

 

Till bloggen
ArkivGalleriet på Hippson Market

Populärt hos Granngården

Husbloggare

Uppdatering efter gårdagen

Hippologbloggen

Lovely Ladys 2017!

Therese

Gästbloggen: ”En manifestation av kärlek till hästen”

Gästbloggen

Till Husbloggarna