Hippologbloggen

Hej!

Hoppas ni har det bra därute nu när det äntligen blivit SOMMAR!

Själv spenderar jag min på Strömsholms mark med massor av jobb från tidig morgon till sen kväll. När kvällen är kommen är det ridning fram tills att man stupar i säng med en macka i handen och vaknar upp med en salamiskiva på kinden när klockan ringer morgonen därpå (true story!). Det har varit fullt upp med nationaldagstävlingarna och som det som går av stapeln idag och det är Grand National. Tyvärr kommer jag själv inte hinna gå eftersom jag har avslutning med mina grupper på STERK nu i eftermiddag. Passande att solen skiner som aldrig förr, tror bestämt det får bli någon rolig uteaktivitet med kidsen och ponnysarna. 

Annars är det ju som vanligt att uppdateringen här på bloggen under sommaren ligger lite på is till skolan drar igång igen första september. Självklart kommer jag ju inte kunna hålla borta mina fingrar från tangentbordet hela sommaren utan det dyker nog upp ett och annat inlägg ändå. Bland annat en årsresumé från år två på Strömpan!

Have a fantastic summer, sola, bada, RIDE and smile och allt där emellan! Tills att vi hörs igen så får ni ett klipp från min och Oprahs hoppexamen. Finaste, bästa Oprah - Hoppas våra vägar möts i höst!


Läst 19094 ggr Kommentarer Kommentera

Lisa Skog Hallgren, satsande Hippologstudent som kommer från de gröna skogarna i Värmland. Andats häst hela livet och brinner för adrenalinruset i hoppning och fingerfärdigheten i dressyr. Lever de kommande tre åren i hästmeckat Flyinge och Strömsholm under min resa på Hippologprogrammet.

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.