Lisen


Läst 25844 ggr Kommentarer Kommentera
FEB
21
2012

Hej här kommer lite video bloggning från stallet idagVarje tisdag kommer vår hovslagare Rebecca Giegold, idag med sin adept Torbjörn. Rebecca har skott våra hästar över 10 år, hon har själv hopphästar och är mycket insatt i hoppsporten. Vi varmskor alla hästar....slipar..Rebecka om att sko våra hästar.....och lite mer..... och ännu lite mer.Maria Hammargren är elev med egen gäst hos oss. Här är hon på väg ut med 2 st 4 åringar till hagen.Malin Johansson har just kommit till oss som elevEmma Lövdal som tävlar våra yngre hästar.Sadelkammaren...Anna som groomar mina hästar och kör stora lastbilen. Har även lovat att gäst blogga här om Göteborg Horse show...Malin Henlöv som groomar Peders hästar och även hon rattar stora lastbilar runt om i Europa.Pernilla som är här från Flyinge några veckor...Vi har seger lunch med stallet på Brösarps Gästis.
De här sista dagarna har varit rätt tuffa annars ...Peder och båda barnen har varit sjuka flera dagar, så då blir det fullt upp för mig. Haft lite träningar bl.a. Kom Robin Ingvarsson och Felicia Brundin hit. Robin har en mycket fin yngre häst och Felicia ska tävla i Scandinavium för första gången. Kul. Minns själv när jag red där första gången, det gick inte så bra kommer jag ihåg.. Det jag kommer ihåg bäst var när man satt på läktaren på morgonen och såg alla trimma sina hästar på morgonen, det var så inspirerande!
Vi ses där kanske? I arenan..
Hej Hej Lisen


Läst 20463 ggr Kommentarer Kommentera


Läst 14195 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.