Lisen



Hej. Det blev en lång dag på Flyinge. Först dömde jag 4 års Championatet med Maria och Leif. Det var flera trevliga hästar och trevligt visade av sina ryttare. Man blir glad när man ser ryttare som rider sina unga hästar i balans och i rytmen. Det gällde även 5 års klassen som pågick sedan resten av dagen. Bra ridning utvecklar hästarna och ger dem förtroende för framtida uppgifter. Var jätte glad att se Steffi rida våra hästar så fint och balanserat. Man ser att varje runda är en investering i framtiden. Uncle Blue, Stella Q och Canvas Plus var felfria och Persson och Main Road hade tyvärr ett nedslag var. God kväll. osted using BlogPress from my iPhone

Läst 24551 ggr Kommentarer Kommentera
OKT
02
2013



Det mest rogivande som finns= titta på hästar som äter. Behöver du lite mindfullness i tillvaron häng med ätande hästar.


Ridhuset är snart VARMT och isolerat. Jag kollar värmesystem. Jag flirtade mig till kommunens elrådgivare det var jätte bra. Förutom att vi kollade på upplägg till ridhuset kollade vi igenom stallet och nu blir det mer automatiska ljus som kommer släcka sig själva och vår elräkning kommer minska! Vi gamla lampor till LED ( heter det så?) lampor.


Ska nu lägga ut vår gamla ridhus belysning på blocket..


På fredagen var jag expert kommentator i RIDERS TOUR premiären. Har ni kollat in HORSE 1 Där sänds den nu ett tag varje dag. ... Nästa vecka börjar också Riders Corner en liten talk show. Massa häst program. Vi försökte hålla en positiv känsla men i efterhand kändes jag lite klämkäck. Blä. Alla säger så himla olika, en del vill ha en exakt teoretisk information hela tiden medans andra vill ha mer tyst och andra bara lite trevligheter och absolut inget tekniskt. Vad vill ni höra? Vad är trevligt?


I TV får man en kaka smink på sig...


Då ser man ut så här. Alla torra höst prickar i ansiktet försvinner under kakan.


Steffi och Thriller hade fina final rundor och kom 2a i Premiären av Riders Throphy. Heja.


I söndags var det Kiviks marknad och vi cyklade dit. Sista varma dagen? I morgon skall jag upp tidigt och döma 4 års Championatet med Leif Nilsson och Maria Gretzer. Sen är det 200- någonting 5 åringar som gör sitt fösta kval som är intressant att titta på. Speciellt våra egna! God natt! Posted using BlogPress from my iPhone

Läst 20588 ggr Kommentarer Kommentera




Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare




Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.