Lisen
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Nytt! Vi har fått en Stallchef, det är Jenny Talinsson som börjat hos oss. Jenny jobbade hos oss när vi bodde i Flen. Innan dess jobbade hon hos Pether Markne efter flera år hos bl.a. Peter Eriksson på Flyinge.
Vår verksamhet har vuxit och det känns som ett naturligt steg att vi nu ska ha en stallchef. Nu håller Jenny på att lära känna stallet, rutinerna och alla hästar.

Vi har även lite nya hästar – Northern Caramelle, 5 år ( SWB e Lord Z -Calypso II) uppfödd hos Ingrid Ragnarsson i Kalix, Princess Heart 4 år ( SWB e Hearbeat - loucaibo) uppfödd hos Anette Ek Andreasson och Falco 4 år (kwpn e Cicero van Paemel Z - Notaris).

Vi är också snart klara med vår nya hemsida! Den kommer vara precis som vi vill ha den - enkel och smart. Vi har annat nytt på gång, men det presenterar jag en annan gång.


Läst 122152 ggr Kommentarer Kommentera
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Precis hemma!

VW Grand Prix går i repris på TV:n, bra för när den gick live var jag i ridhuset i Strömsholm och hängde bara med på nätet. Vårt stall hade en riktigt bra tävlingshelg på olika platser.

Peder vann tre klasser och hade många andra fina placeringar och rundor med de fem hästar han hade med sig. En av de han hade med sig var sjuårige Zaloubet som visar väldigt fina kvaliteter. Tror det kommer bli mycket bra med honom. Stephanie hade fyra hästar med sig till Billdal, även de hästarna gick mycket bra. Bäst Thriller som hon var 2:a med i Grand Prix.
Såg nu just rundan och den var mycket bra! De linjer vi byggde upp här hemma var bra förberedande.
Isabella var iväg på mer skånsk lokal tävling med femåring och även han gick bra. Alltså väldigt bra helg för stallet. Men nu kan vi inte äta mer segertårta, nu får det bli något annat.

För övrigt är det en härlig känsla på Strömsholm! Så mycket aktivitet och trevliga elever. Man känner verkligen att Jens närvaro som tävlingsryttare på högsta nivå inspirerar hela stället. Vi har bott på Thottska Villan och bara det är ju helt underbart. Älskar det huset.
När de höll på att renovera villan för cirka 18 år sedan plankade jag och Peder in nykära och "tjuvbodde" några dagar. Hehe!

Har passat på att ha lite möten här under helgen, håller på att starta upp nya grejer! Så kul ska det bli. Fortfarande hemligt... För att läsa lite mer öppna bildspelet. Nu ska Bill få sista nattflarran lagom till omhoppningen!

/Lisen


Läst 115376 ggr Kommentarer Kommentera
NOV
06
2014
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej!

Brrr, shit vad kallt det är. Sitter på E18 på väg för att titta på lite hästar här uppe i Stockholm/Västerås. Det snöar... Och regnar, så omysigt. Men inne i bilen är det mysigt och luktar kaffe.

I helgen är det Swedish Riders Trophy i Strömsholm, Peder har fem hästar med sig. Jag gillar konceptet med Riders Trophy, en riktigt bra serie på en lägre höjd vilket gör att alla på 1,40-nivå har chans att tävla om bättre prispengar. Tävlingen har internationellt touch och livesänds i tv-kanalen Horse 1.

Att det blandas lite mer okända namn med kända är bra för tv och publik. Bara okända hade nog inte dragit så mycket intresse, så mixen är viktig för alla. För er som är intresserade att se i helgen hittar ni info här nedan. Vi ses!
 
/Lisen 

Här kan man läsa mer om Riders Trophy


Läst 98664 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.