Lisen

Kategori A, B eller C… Nej, Hjalmar är mer sugen på en Ö-ponny – som är extra lång. Hoppa kan de ju tydligen, så det blir väl bra?

God fortsättning allihop!
 


Läst 111095 ggr Kommentarer Kommentera
DEC
15
2014

Stephanie tävlar både unga och äldre hästar, så jobbet innebär många olika tävlingar. Högt och lågt! Här med Main Road, som fått biljett till Scandinavium genom Lövsta Future Challange. 
  
Hej,
Tråkigt nog måste Alexandra sluta hos oss :-(. Det har verkligen varit kanon att jobba med Alex, men tråkiga omständigheter gör att hon måste göra annat ett tag tyvärr. Därför har vi ett ledigt jobb för den som vill jobba med oss.

Det det handlar om är att jobba här i vårt stall, grooma och följa med Stephanie på tävlingar. Man ska ha erfarenhet från att jobba med tävlingshästar, att vara ordningsam och noggrann är bra. Boende/lägenhet på gården finns.

Är du intresserad?
Maila mig med info om dig själv (ingen novell tack ;-), med referenser. Platsen skall tillsättas 1/1: lisen@grevlunda.com


Läst 125679 ggr Kommentarer Kommentera
DEC
14
2014
Klicka på en bild för att starta bildspelet.

Hej,
   
En galen tid här. Var ska jag börja...? Var ska jag sluta...? När ska vi stöpa ljus? När ska jag börja jogga? När ska vi äta pepparkakor? Hur ska jag packa dessa olika väskor till olika destinationer?
Julen kommer snart och vi åker till min mamma i Flen några dagar. Men fram till nu har det varit väldigt mycket, och fram till jul är det lika mycket!

Lite snabbrepetion: Peder vann GP:n i Friends, på Ryttargalan fick stallet tre pris, Malin blev Årets hästskötare, All In blev Morgondagens häst och Peder fick med övriga i hopplandslaget pris för Årets prestation/bragd. Steffi var nominerad för tredje året i rad som Morgondagens stjärna, men ack, fick det inte denna gång heller!!! 
Jag håller på att starta två nya grejer – en kommer ni att få se ganska snart.

Lite mer vad vi hittar på i bildtexterna till bildspelet.


Läst 108548 ggr Kommentarer Kommentera
Lisen Bratt Fredricson är en av våra absolut bästa hoppryttare, och dessutom en fantastisk entreprenör och hästföretagare. Tillsammans med maken Peder driver hon Grevlundagården, och Lisen är också drivande inom Swedish Select Horse Sales och Ryttargalan AB.


På Lisens blogg får du följa vardagens späckade schema med daglig träning och ett intensivt tävlingsprogram. Både med landslaget och i internationella sammanhang. 

Följ även LitoVet på:
Facebook.com/LitoVetGOPOnypon
Hippovitae.se

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare
Ansvarig utgivare: Cajsa Ekström Arman

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.