Saras vardag
SEP
26
2009
Häst: Dream Purple Music

Det var en svår banan. De flesta rev något hinder. Var över hundra starter och endast elva dubbelnollor. Fick en långsam omhoppningstid då jag tappade tyglarna och fick rida en omväg till ett hinder.

Hade bra tempo i grunden då jag ville ha en bra tid ifall vi petade ner ett hinder. Nu klarade vi alla och dessutom alla i omhoppningen. Hedda hoppade super.

Hedda i sitt nya täcke innan vi åkte iväg. Har namnet broderat på.


Läst 7416 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
06
2009
Häst: Dream Purple Music

Tävling; Ale-Jennylund

Idag har jag och Hedda varit och tävlat i Ale-Jennylund.
I vilket fall som helst så hoppade vi 120cm och 130cm.
I 120cm hade jag på det nya bettet, ett kombinerat hackamore och vanligt gummibett. Provade att rida med det igår i paddocken, och det funkade jättebra. Idag funkade det dock inte alls. Gick bra i början på framridningen, men de sista sprången hoppade Hedda jättekonstigt och slog med huvudet. Ville egentligen byta till mitt vanliga hackamore då, men fanns ingen tid, var våran tur att gå in på banan.
Inne på banan var hon likadan, vågade inte gå fram ordentligt och sträcka ut över hindren. Rev uthoppet ur kombinationen och rundan kändes inte alls bra.

Läst 7909 ggr Kommentarer Kommentera

SEP
06
2009
Häst: Dream Purple Music

Tävling; Ale-Jennylund

Bytte till det vanliga hackamoret till 130cm. Det var tredje gången vi skulle hoppa 130cm så hade inga höga förhoppningar. Ville ta mig runt grundomgången med max två rivningar. Bättre upp blev det vill jag lova! Hedda hoppade tokfint och vi prickade alla distanser! Var felfria i grundomgången och i omhoppningen rev vi sista hindret, men jag är så otroligt nöjd!
Det var 14 placerade och jag och Hedda kom på 15e plats. Lite snopet att komma precis utanför, men Hedda hoppade verkligen kanon, och att vi var felfria i grunden var mer än vad jag hade räknat med!

Hedda idag innan framridningen. Här har hon på sig det kombinerade tränset, som inte funkade alls. Hackamoret är hennes grej :)

 


Läst 7357 ggr Kommentarer KommenteraSaras vardag

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese Välj
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Hästliv Välj
Hästliv Välj
Saras vardag
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.Maila Sara

Till bloggenMest lästa


Arkiv