Saras vardag
JUN
19
2010

Hedda var jättefin på tävlingen idag, men tyvärr blev det inga priser med hem. I 120cm, som var en ackumulatorhoppning, rev vi Joker-hindret. Rackarns otur, men Jokern är ju alltid lite knepig.
I 130cm var vi felfria i grunden och hon var superfin! I omhoppningen blev hon lite trött och jag var redan så nöjd att vi var felfria i grundomgången så jag red inte helt ordentligt, så blev tre rivningar.
Men som sagt, är jättenöjd!


Läst 9060 ggr Kommentarer Kommentera

Clear-Round

Idag var jag och hoppade clear-round på Rivica för andra gången. Var ju i Frillesås för några veckor sedan och hoppade första gången. Då var det 50cm och felfritt. Idag hoppade vi 70cm och felfritt :) Jätteduktig!

Läst 10248 ggr Kommentarer Kommentera
JUN
01
2010

Jag och Rivica

Här kommer tre videos på när jag hoppade Rivica i paddocken igår :)
Hon är bara fyra år, och innan har jag bara hoppat max 70cm med henne, men igår låg bakbommen på oxern på 110cm sista gången :)
Så duktig!

Läst 9223 ggr Kommentarer Kommentera

Hej då, Sverige!

Nu åker vi till Landvetter! Planet går klockan sju till Paris, där vi mellanlandar. Sedan flyger vi hela vägen till USA, Miami :)
Hedda får vila tills jag kommer hem igen den 11 juni.
En film från när vi var i Kungölv och hoppar 130.

Läst 9251 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.