Saras vardag
OKT
30
2011

Läst 8526 ggr Kommentarer Kommentera
OKT
30
2011

Läst 8509 ggr Kommentarer Kommentera
OKT
25
2011

Var hos Ewa idag igen på hoppträning. Kör på för fullt nu :) Hade massa gymnastikövningar och bommar idag igen, vilket är så himla nyttigt och bra. Tog bara en liten runda på slutet med några högre språng och utan markbommar :) Hedda kändes väldigt fin!

 

 






Läst 8168 ggr Kommentarer Kommentera
OKT
23
2011

Hopptränade i tisdags och ska även hoppträna nu på tisdag, men eftersom jag varit bortrest så kände jag att jag behövde extra träning, så idag åkte jag bort till Ewa på förmiddagen och fick en privatlektion tillsammans med Thomas :) Riktigt bra och nyttiga gymnastikövningar samt en hel del kluriga vägar! :) Hoppade några större hinder på slutet och Hedda kändes riktigt fin! :)

 

 


Läst 8162 ggr Kommentarer Kommentera
OKT
19
2011

Hopptränade hos Ewa igår. Hade massor med bommar och serier och det var riktig gymnastikhoppning för hästarna. Jättebra övningar! :)

 

 





Läst 9460 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.