Saras vardag

Idag har mamma och jag varit ute och kört i snöstormen för att hämta hem Dimarco! :) Som tur var så var det bara snöoväder när vi körde ner till Ronneby, och då var ju transporten tom. På vägen hem var det riktigt fint väder :)


Släppte ut Dimarco och Rivica i grushagen när vi hade kommit hem, och det gick bra. Rivica var bra mycket mer intresserad av honom än vad han var av henne, och hon följde efter honom som en svans. Mamma skulle iväg och träna sedan, så då tog hon in Rivica och Marco fick gå kvar i hagen själv, för jag satt och red Hedda i paddocken. Då sprang han och gnäggade några varv, men så såg han Hedda i paddocken och då var det lugnt. Mamma tog in honom när hon skulle åka, och då stod han själv i stallet alldeles lugn och mumsade hö :)


Eftersom Hedda är en liten surtant så kommer de inte få gå i samma hage förrän vi kan använda de stora hagarna, men hon ville så klart också hälsa, så jag släppte in Hedda i Rivicas box när mamma var och tränade, så fick de nosa på varandra genom gallren. Hedda skrek en gång, och sedan var det bara att äta hö som gällde. Så roligt var det alltså :)






Pappa och Marco!







Rivica och Marco i hagen :)






Läst 3764 ggr Kommentarer Kommentera
MAR
07
2012

Här är en liten filmsnutt från i söndags när jag provred Dimarco! :)









Läst 3970 ggr Kommentarer Kommentera
MAR
07
2012

Äntligen är Dimarco besiktigad och klar att hämtas. Vi valde att inte vara med på besiktningen i fall han inte skulle gå igenom. Vi har 20 mil att åka och det hade varit snopet att få åka hem med tom transport. Nu fick jag ett sms på eftermiddagen att allt hade gått bra och att Dimarco var helt ok. Så skönt.

 

Här är en bild från 3-årstestet när han hoppade till sig ett diplom

 

Han har lite konstig färg. Kommer man när tror man att han är en mörk skimmel men i passet står det brun med stickelhår. Ska bli spännande att se vad det blir för färg så småning om.

 

Han är bara 4 år. E. Dirco Hästak ue. Camaro M

 


Läst 5547 ggr Kommentarer Kommentera
MAR
06
2012

Imorgon ska hästen som jag provred i söndags besiktigas! Håll tummarna!!!!!!


Läst 3859 ggr Kommentarer Kommentera

I onsdags fick jag börja galoppera Hedda igen. Veterinären sa att jag skulle börja med en minut galopp och sedan öka på med en minut per dag. Ska åka tillbaka och ultraljuda henne en sista gång (förhoppningsvis) i slutet på mars. Håller tummarna för att det ser lika bra ut som sist, för då får jag börja hoppa henne igen i april!

När jag red i morse i paddocken var hon väldigt pigg och glad. Fick ju galoppera i tre minuter, och delade upp det lite. Varje gång vi skulle galoppera började hon med ett bocka runt ett varv och var jätteglad!



Här är en video från när vi hoppade i september!















Läst 3656 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Mest lästa

Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.