Saras vardag
MAJ
06
2012

Idag var Hedda och jag i Ätrabygden och tävlade. Hennes första "riktiga" tävling sedan i oktober! Hoppade ju henne i Råda för en månad sedan, en 1 meter, men nu var vi tillbaka på riktiga tävlingsbanan och hoppade en 120 cm idag :) Hedda var supertaggad och det märks att hon har längtat minst lika mycket som jag! Det var bedömning A:0, och eftersom det var Heddas första tävling på den här höjden på ett tag så valde jag att bara hålla ett lite högre tempo, men inte göra några snäva svängar. Jag hoppades så klart att om vi skulle vara felfria så skulle det räcka till en vit rosett kanske, men bättre upp! Det blev en felfri runda och Hedda är ju faktiskt en liten racermaskin även om vi tar det "lugnt", så det blev den fjärde plats! Så otroligt kul med färgad rosett och felfri runda! :)

 

 





Film från idag! :)



Läst 3381 ggr Kommentarer Kommentera

Varannan onsdag har Kungsbacka Ridklubb unghästtävlingar, med klasser från 90cm till 130cm. Kanonbra för alla de som vill ut med sina unghästar och hoppa och kvala :)


Detta var Marcos andra tävling och vi hoppade en runda på  90 cm. Det gick jättefint och vi var felfria! :) Han var lugn och avspänd och fastän det var en del trixiga vägar så rullade han på fint. Många av de andra fyraåringarna var väldigt vingliga, men Marco gick stabilt och fint. Mycket nöjd!! :)


Nästa gång tänkte vi prova att hoppa 1 meter också :)





Läst 3488 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.