Saras vardag
AUG
02
2013

Hej! Vi har haft jättevarmt och fint väder idag. Efter frukosten gick vi till Ipanema Beach. Jag hade med mig en handduk, men pappa hyrde en stol och ett parasoll för endast 30 kronor för hela dagen. Mycket fin strand! Jag hade med mig en bok till stranden som jag satt och läste. Med solen i ryggen. Jättelänge. Är nu några nyanser rödare där bak än där fram, fastän  jag smorde in mig. Ja ja, mer solkräm imorgon och vända magen till istället :)

På kvällen idag åkte vi till hotellet som jag ville bo på från början, Othon Palace. Det var dock lite väl dyrt, så vi nöjde oss med att få åka dit och titta på det idag samt äta middag högst upp på 30:e våningen i deras Skylab Restaurante, med utsikt över hela Copacabana Beach. Inte fy skam det heller :)

 


Läst 6412 ggr Kommentarer Kommentera
AUG
01
2013

Hej! Framme i Brasilien och Rio de Janeiro nu :) Vi flög direkt från London och resan tog 11,5 timmar. Jag kollade på två filmer, sedan har jag sovit som en stock. Skönt när man kan somna när som helst, var som helst. Tog en taxi från flyget till hotellet här i Rio, och det var ju lite av en upplevelse. Taxisnubben hade en liten TV där framme som han satt och tittade på fotboll på medan han körde i typ 140 km/h samtidigt som han sms:ade. Körde som en dåre, men var snäll och pekade och berättade när vi körde förbi saker och ting. Han sa att hotellet vi bor på (Atlantis Copacabana) har ett väldigt bra läge, då det ligger precis mellan Copacabana Beach och Ipanema Beach :) Ska sova nu, och imorgon utforska Rio. Förhoppningsvis få lite sol och värme. Vad har ni för väder hemma nu?

 


Läst 6089 ggr Kommentarer Kommentera
Sida: « första « föregående 1 2 3 4 

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Mest lästa

Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.