Saras vardag
JUL
02
2015

Hej! Denna vecka har varit rätt så lugn hittills. Hedda har lite vila och skrittas mest ut i skogen :) Ratzia har fått sin sista medicin och svullnaden har börjat lägga sig. Måste fortfarande göra rent såret varje dag, tvätta ordentligt och se till att det läker inifrån. Veterinären sa att hon kan ridas som vanligt, men har blivit några lugna dagar för henne.

Marco och Rivica har däremot ridits som vanligt. Jag var iväg med Rivica igår på Stall Phem och hoppade clear-round. En runda på 110cm och en på 120cm. På 110cm var vi felfria och på 120cm blev det två ner. Vi har ju fått värsta sommarvärmen här, så märktes att hon var påverkad och aningen matt. Häromdagen var det liksom kallt och blåsigt, och jag hade höstjacka på mig, och nu från ingenstans blev det värmebölja. Jag klagar inte, älskar det! :) Dock förstår jag att hästarna blir lite matta och behöver vänja sig vid värmen. Hoppas den håller i sig läääänge.

Marco har på sig sin nya, fina huva från Hööks som går ner över mulen. Han får soleksem annars, så denna är jättebra :) Ny grimma fick han också, som det står HOOLIGAN på. Passar honom utmärkt!

Visst ser han ut som åsnan Ior på bilden? Så söt!





ÅsneMarco :)




Finaste zebran Hedda i hagen :) Vi har ett helt zoo hemma!

Här nedan har ni även film på Heddas runda i 125cm i Ale från i söndags. Hon fick förresten välförtjänt BioLight och massage idag. Vivi tyckte hon var jättefin och fint musklad. Härligt :)





Videolänk: http://play.videofy.me/v/10482216


Läst 16011 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Mest lästa

Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.