Saras vardag

Hej! Idag var det äntligen dags för årsdebut på tävlingsbanan :) Tog med min älskade Hedda och hoppade en 110cm, bedömning A:0+A:0. Tanken med Hedda är att hon får fortsätta hoppa, fast lägre klasser, så länge det känns som att orken i kroppen finns där och självklart glädjen. Hon har känts väldigt fin det senaste och idag visade hon att än är hon inte färdig! :)

Hon var supertaggad och vi körde rally inne på banan :D Klonkade i några bommar, men turen var på vår sida, så de låg kvar och Hedda gick upp i ledning! Slutade med seger, så året kunde inte börja bättre!

Hon är så fin Hedda. Hjärta av guld och ger järnet. Hade vi rivit de där bommarna vi var i idag hade jag ändå varit nöjd med henne, för jag känner att hon alltid försöker och gör sitt bästa, och är ALLTID taggad och glad :)






Nöjd :)






Invigde både ny grimma och nytt täcke :)




Invigde även denna fina nummerlapp från https://www.facebook.com/equijoysweden/

Marco är förresten heeelt sjövild för tillfället. Ni har ju sett lite videos från träningar när han bockar och har sig, men nu är han ännu mera yster och ser spöken överallt. Suck.. När vi red i manegen häromdagen var han jättefjantig vid ena hörnet där det satt två stycken och tittade på. Jag menar, har du aldrig sett människor innan..? Till en början försökte jag rida förbi där mycket så att han skulle vänja sig och slappna av, men det var tickande bomb hela tiden, så gav upp och höll mig i andra halvan av manegen för att åtminstone få ut något av passet.

Idag red vi ut och jisses vad han flög i luften. Ett under att jag inte for i backen (verkar annars vara det jag gör numera). Längtar till varmare dagar så att han blir lite lugnare. Hade jag haft lyckan att hålla på med hästar på heltid hade det varit dubbla pass för honom på vinterhalvåret ;)

Vad tyckte ni förresten om det där med att videoblogga? Något jag ska göra lite då och då? Var ju väldigt smidigt. Bara sitta som ett fån och prata för sig själv, ladda upp och sedan är det klart. Bra mycket snabbare än att knappa på tangenterna, haha!


Läst 16338 ggr Kommentarer Kommentera
FEB
01
2017

Hej! Försöker mig på en liten videoblogg och snackar om hur det gick på röntgen igår. Har inte hänt mycket mer än så :)




Instagram & Snapchat - aamaziingsara


Läst 21353 ggr Kommentarer Kommentera

Här får du följa Sara Ekmans vardag. Det är hästar, resor och allt däremellan.



Maila Sara

Till bloggen

Här hittar du alla våra husbloggare


Arkiv



Ansvarig utgivare: Marit Nordkvist

Kundtjänst: info@hippson.se

Adress: Gamla Brogatan 11, 111 20 Stockholm

Hippson är sajten med inspiration, kunskap och nytta för dig som ryttare och hästägare. Här publiceras dagligen nyheter, reportage, frågespalter, expertsvar, ridövningar och snackisar från hela hästvärlden. Hippson ger även ut flera populära ridövningsböcker med konkreta tips och steg-för-steg-instruktioner.