Therese - Blågult!
NOV
03

Blågult!

 

Wiiihoooooo!!!!! Mina hästar är fantastiska!!! De hoppar så bra och tävlingen har gått strålande på Hamre de två första dagarna. Två segrar har det blivit på två olika hästar!

 

 

CAHLUA!!!!

 

Igår hoppade först CASH FLOW 110 klassen unghäst. Överhoppar sig en del men var jätteduktig. Blev ett stopp på slutet av banan men hoppade sedan in i mål. Kommer lägga ner mycket markarbetsjobb på henne nu i vinter och "skynda långsamt".

 

CASH FLOW, 110 klass.

 

CARLINA SB hoppade 120 klassen unghäst. Rev första hindret, jag red lite passivt. Resten var bra. Idag var hon felfri i 120 klassen och det kändes jättebra!

 

ACINDO rev sista hindret i 130 klassen igår och även idag.

 

CAHLUA hon bara fortsätter att leverera runda efter runda hur bra som helst! Felfritt både igår och idag i 130 klasserna. Igår vann hon och idag blev vi trea!!! Fantastiskt kul!

 

 

CAHLUA 130 fredag, seger!

 

LAGANA ville inte vara sämre, så hon vann 140 klassen idag!!! Det var en tidshoppning och vi var snabba, det blixtrade nästan under hovarna. Gissa om det var kul?!!!

 

 

Fina fina hästar, lycklig ryttare och ett glatt team här i Stall Bäcktorp!

 

Blev en segermiddag här hemma tillsammans med Björn, min bror och våra kompisar Daniel och Fredrik. Sen avslutade jag denna kväll med att klippa och tvätta en häst.

 

 

Nyklippt häst!

 

Imorgon tävlar bara LAGANA och hon hoppar 140 klassen.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 27113 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58280 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84171 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86653 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv