Therese - Blågult!
NOV
03
2012

Blågult!

 

Wiiihoooooo!!!!! Mina hästar är fantastiska!!! De hoppar så bra och tävlingen har gått strålande på Hamre de två första dagarna. Två segrar har det blivit på två olika hästar!

 

 

CAHLUA!!!!

 

Igår hoppade först CASH FLOW 110 klassen unghäst. Överhoppar sig en del men var jätteduktig. Blev ett stopp på slutet av banan men hoppade sedan in i mål. Kommer lägga ner mycket markarbetsjobb på henne nu i vinter och "skynda långsamt".

 

CASH FLOW, 110 klass.

 

CARLINA SB hoppade 120 klassen unghäst. Rev första hindret, jag red lite passivt. Resten var bra. Idag var hon felfri i 120 klassen och det kändes jättebra!

 

ACINDO rev sista hindret i 130 klassen igår och även idag.

 

CAHLUA hon bara fortsätter att leverera runda efter runda hur bra som helst! Felfritt både igår och idag i 130 klasserna. Igår vann hon och idag blev vi trea!!! Fantastiskt kul!

 

 

CAHLUA 130 fredag, seger!

 

LAGANA ville inte vara sämre, så hon vann 140 klassen idag!!! Det var en tidshoppning och vi var snabba, det blixtrade nästan under hovarna. Gissa om det var kul?!!!

 

 

Fina fina hästar, lycklig ryttare och ett glatt team här i Stall Bäcktorp!

 

Blev en segermiddag här hemma tillsammans med Björn, min bror och våra kompisar Daniel och Fredrik. Sen avslutade jag denna kväll med att klippa och tvätta en häst.

 

 

Nyklippt häst!

 

Imorgon tävlar bara LAGANA och hon hoppar 140 klassen.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 27742 ggr

Fler inlägg

JUL
02
2020

Igår eftermiddag åkte vi in till Rocklunda och hoppade lite på den stora banan. Jag hade mina tre hästar LORD, LOVELY och CASH FLOW med mig, som ska tävla i helgen nu som kommer.

Det var härligt att komma ut på den stora banan och galoppera på mellan hindren, och bra att träna upp ringrostigheten på ryttaren med att rida på stor yta och hoppa!

Hästarna känns jättefina, de är inte ringrostiga! LORD var otroligt lugn, hoppas det håller i sig. Nu har han varit lugn på hoppträningarna sista veckorna. LOVELY var väldigt glad att få åka lastbil igen, galopperade nästan upp i den hemma! Hon var lite på första rundan jag hoppade så vi höjde lite så hon fick backa av och då kom hennes fina hoppning fram! CASH FLOW hon var glad, pigg och stark som vanligt! Hoppade noga och bra! Filmer från hoppningen kan ni se på min instagram : theresetettenyman heter jag där.


Läst 5436 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
01
2020

Hästlivet rullar på i lagom takt med allt vad det innebär. Tävlingshästarna LORD, LOVELY och CASH FLOW rids som vanligt och i helgen är det dags för första tävlingen på länge!

Alla mina unghästar har nu lite sommarvila. Fyraåringarna NISSE och BERRA samt femåringen CORLEEN ska vila några veckor. Treåringen BONNAIRE och hans kompis SAM ska gå på bete så länge väder och gräs är bra, helst långt in på hösten. Tillsammans med dem går en tvååring som sedan ska ridas in samt ettåringarna GREVEN och LILL-NISSE.

ACINDO håller på att ridas igång och ska skritta denna vecka ut, sen ska vi börja trava och galoppera lite smått. Hon har nu skrittat i skogen över stock och sten och klättrat över berget så hon kommer igång i kroppen. Hon är så nöjd att vara ridhäst igen, och det är så kul att sitta på hennes rygg igen!

Avelsstona CARLINA och HUMLAN, de mår bra och fölen växer. Vi har nu börjat processen att betäcka om dem och valet på hingstar blev samma som förra året, BRAVOUR på CARLINA och CONTANT Q på HUMLAN. Jag gillar de två hingstarna och fölen ser fina ut, så jag kör en repris!

CARLINA blir kliad av Anne-Sophie på Gocksta Stuteri! Sen är det HUMLAN på bilden under!


Läst 7625 ggr Kommentarer Kommentera

JUN
21
2020

Midsommartid, bästa tiden på året! Jag älskar denna tid, ljusa kvällar/nätter, all grönska, värmen. Kan vi stanna tiden lite och bara njuta?

Det är så vackert när man rider ut, alla blommor, alla fåglar som kvittrar. Glada hästar och sol!

Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar. Vi har varit hemma och firat lite lagom tillsammans med goda vänner. Ikväll blir det grill och umgänge igen, det är så mysigt!

Min kompis Linda fotade lite midsommarbilder på mig med CORLEEN och CASH FLOW!


Läst 26833 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv