Therese - Bra dag idag!
MAJ
16

Bra dag idag!

 

Det har varit en bra dag idag, den har rullat på i ett lagom tempo och mycket har hunnits med.

 

Malin och Anna har varit här och hjälpt mig med stallet . Vi red ut den långa skogsrunda tillsammans på förmiddagen. Det var så härligt, att bara skritta ut i skogen och njuta av lugnet!

 

Sen red jag sex hästar till och de har alla trimmats på savannen. Diddi och Göran kom hit med ALICANTE så jag hoppade honom också.

 

Tomas har ridit LAGANA, ACINDO och CAHLUA. Han red ett ordentligt dressyrpass på alla tre, de såg fina ut. Jag är glad att få hjälp med ridningen och att han som är min tränare sitter upp och rider hästarna. Det är bra för då kan vi bolla ideer om varje häst hur de ska ridas.

 

 

Imorgon blir det en hel del ridning hemma och hoppning av några hästar. På kvällen åker vi till Norrköping, tävling hela helgen igen. Det mesta av packningen är redan färdigt. Malin och Anna packade alla höpåsar och jag har ställt in de i lastbilen. Allt annat foder är packa. Bara att fylla på med det sista av utrustningen imorgon. Björn tvättade ur hästdelen i bilen idag, rent och fint är det nu!

 

 

Filtarna från Mountain Horse är på plats i lastbilen.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 25811 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 41892 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 67804 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70290 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv