Therese - CASH FLOW is back!
JUL
29

CASH FLOW is back!

CASH FLOW är tillbaka på tävlingsbanan och det med en felfri runda idag! Vi mjukstartade med en 110 klass och hon skuttade runt på ett avspänt sätt.CASH FLOW idag.


Trodde hon skulle vara ganska galen idag med tanke på hur mycket energi hon bär på. Hade lite svårt att komma upp på henne, då vill hon inte stå stilla. När jag väl satt i sadeln och Malin släppte oss så bar det av över gräset och upp på travbanan där man rider fram, och det kändes som att sitta på en ostbåge med gasen i botten! Travade ett varv där och red sedan in på framridningen och där var hon riktigt skötsam. Hon var fin inne på banan och imorgon hoppar hon igen.
Då får hon sällskap av ACINDO i lastbilen. Henne trimmade jag hemma på förmiddagen, dressyrpass på gräsvallen. Hon var jättefin. När jag tog tyglarna var hon helt avspänd och jobbade på så fint. Skänkelvikningar, minska volten i galopp från stor till mindre och flytta ut till större volt igen undan inner skänkel. Galoppsluta på diagonalen med byte vid slutet av diagonalen. Öka och minska tempot osv. Ja, hon dansade fram idag, underbart. Inte alltid det är så, gäller att njuta alla ögonblick och dagar allt bara faller på plats. Malin på CARLINA och jag på ACINDO idag på förmiddagen.
Malin, Lotta och jag firade CASH FLOWS comeback med Slagsta glass på vägen hem från Sundbyholm idag, man ska fira det som firas kan!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 16514 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59080 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84974 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87456 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv