Therese - Dressyrträning och flugluva!
JUL
20

Dressyrträning och flugluva!

Tränade dressyr i fredags för AC med tre hästar. Så nyttigt och bra för oss. CASH FLOW överraskade med ett lugn och det betydde att jag nu kunde spänna bågen mer och rida ordentligt vilket känns jättekul. Fick bra hjälp med hur jag ska rida henne, det är inte lätt alla gånger så AC:s träning är superbra.

LORD var inte jätteenkel, han stängde in sig lite i sin bubbla och var svår att komma fram till hela vägen. Jobbade vidare igår där vi slutade i fredags och då lossnade det ordentligt.

ACINDO var fantastiskt fin! Jag värmde upp och red utan att AC instruerade, utan på egen hand för att hon ville se hur jag gör när jag sitter i min ensamhet. Jag fick mycket väl godkänt vilket är jättekul för då rider jag rätt. Sen gjorde vi lite svårare övningar och det gick bra. Hon blir lite laddad när vi gör många byten, ACINDO är så arbetsvillig och vill göra rätt. Så det ska jag jobba lite mer på.
  

Vi har en hel del insekter och vidriga bromsar hos oss när det är soligt och vindstilla. Hästarna har sina nättäcken och luvor i hagen, då är de skyddade och kan koppla av.LORD har den helt klart galnaste luvan!!!! Fick den i present av en ponnyelev!!!Vi red ut i skogen och klädde på dem nättäckena och det fungerade hur bra som helst och vi kunde njuta av skogen utan massa bromsar som stressade hästarna.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 9619 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 57776 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 83668 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86150 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv