Therese - En blivande stjärna?
AUG
15

En blivande stjärna?


Undrar om jag har en ny stjärna i stallet? Om så är, då heter han LORD LOOP SB och var dagens stora stjärna i Bäcktorp!
Jag har varit på pay n jump på travbanan i sundbyholm. Så bra att kunna åka dit och hoppa på den fina banan och alla fina hinder. 


LORD LOOP var med på pay n jumpen och ni som följer bloggen vet att han gjorde sin livs första tävling för två veckor sedan på just Sundbyholm och då hoppade han 90 centimeter.


LORD LOOP SB på tävlingen för två veckor sedan. 


Idag fick han hoppa 90 centimeter igen och han var felfri. Hoppade och galopperade runt banan så bra, fanns bara hinder i hans huvud och att hoppa över de. Så han fick ta ett varv till på en meter, debut på den höjden. Lika stabil och felfri igen!!! Vilken kille! Så roligt och jag hoppas han blir en stjärna i framtiden, man vet aldrig, det är ju tjusningen med dessa unga hästar.Även TIPTON, CELVIN och CASH FLOW var med. De var duktiga och det är ju perfekt att kunna åka och hoppa de unga hästarna på en fin bra banan mitt i veckan. Hästarna och medhjälparna på Sundbyholm!De andra hästarna jobbar på hemma och i måndags hopptränade jag ACINDO och CAHLUA. De fick hoppa en serie och lite enkelhinder. Båda känns i fin form inför helgens tävling i Tierp dit jag även tar med mig CARLINA. 

taggar


liknande webbartiklar


Läst 36832 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42999 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68911 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71397 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv