Therese - En bra fredag!
MAJ
12

En bra fredag!

Idag har Malin och jag tävlat hos Sportriders. Vi åkte iväg på förmiddagen med CELVIN och DUKAT som Malin tävlade. De hoppade en 110 klass. Först till start var DUKAT och han gör oss aldrig besviken! Första gången de gick rakt in i en 110 klass, nationell, så ganska mastig med stora oxrar. De sätter en felfri runda som sedan räcker till en andra placering i klassen!!!! CELVIN var lite spänd, skyggade för en blomma vid första hindret så det blev en volt, sedan hoppade de felfritt på hinder hela banan.

DUKAT och Malin!

Efter prisutdelningen så lastade vi in och åkte hem med de hästarna. Vi har 45 minuter att åka så det funkar att åka fram och tillbaka. Hemma så fick alla hästar lunch, LOVELY in från hagen och gjordes klar för tävling.Så rullade vi tillbaka till Sportriders. Vi hann i god tid, skönt när tidsplanen håller! LOVELY startade sist av alla i 130 klassen. Hon kändes mjuk och fin redan på uppvärmningen. Hoppade strålande på banan. Felfritt och det blev en femteplats för oss!

Fina LOVELY LADY SB! Foto Michael Sundin

Väl hemma igen så motionerade vi LORD och CASH FLOW. De andra tjejerna hade varit så duktiga och gjort klart allt i stallet och tvättat hästarna som ska tävla imorgon. Alla grejer putsades och packades ut i trailern och lastbilen. Kvällsmat och nu är vi redo för en tävlingsdag imorgon igen med sex hästar!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 17926 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42668 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68580 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71066 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv