Therese - En vecka!
AUG
20

En vecka!

Nu har nästan hela veckan passerat utan att jag hunnit blogga...tiden går fort när man har mycket att göra!

Hästarna som tävlade i Tierp har bara ridits ut i skogen och runt mormorsrundan denna vecka. Skönt för dem att koppla av lite.

Fem-och fyraåringarna har trimmats. Jag har ridit markarbetslektion för Tomas med flera av de hästarna. De har även hopptränats en gång var.

I torsdags kväll grillade vi. Hela stallgänget, mamma, pappa och grannarna. Femton personer var vi och supertrevligt hade vi!

Igår red jag i alla väder kan man säga. Halva dagen var strålande sol och varmt. Hade då svårt att tro att det utlovade regnet skulle komma, men det gjorde det. Vi red CAHLUA och KASSAN på kvällen och efter det var det bara vatt byta alla kläder, genomblött!!!

ARCHI hade fått så lång päls så han klipptes igår kväll. Från nallebjörn till tävlingshäst på en halvtimme!

Idag är planen att åka till Köping med sju hästar och tävla. Känns lite tveksamt nu när det har regnat ett halvt dygn och tävlingen är på gräs...Ska ringa och kolla hur det ser ut på banan så får vi se hur det blir.

Denna helg är det SM i hoppning på Grevagården. Igår regnade det så mycket där att tävlingarna ställdes in hela dagen. Tråkigt! För ett år sedan var det SM i Stockholm. Då red jag LAGANA och vi gick till finalen! Hoppas nu att hon blir frisk!

LAGANA SM final 2010

taggar


liknande webbartiklar


Läst 26354 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 60636 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 86529 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89011 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv