Therese - Etta, trea och fyra i 130 klassen!
APR
15

Etta, trea och fyra i 130 klassen!

 

Wihoooo, det gick jättebra på tävlingen igår!

 

I den avslutande 130 klassen blev det full pott. CAHLUA vann, ACINDO trea och LAGANA fyra!!!! Alla tre dubbelnolla och fina.

 

 

LAGANA startade i början av klasssen och tog ledningen. Den hade hon tills ACINDO kom in, och gick upp i ledningen! Så en stund låg jag etta och tvåa. Efter några starter så kommer det ett ekipage och tog ledningen. Då höll jag på att värma upp CAHLUA som startade sist i klassen. Ville verkligen vinna så jag tänke att det är ju inte omöjligt, CAHLUA är snabb om jag bara rider framåt i svängarna, det som vi tränade på här om dagen. Träningen gav resultat, jag red! Det var en skön känsla att gå i mål och se en etta på resultat tavlan!

 

De andra hästarna gick också bra. EDWONDO hoppade felfritt i både 110 och 120! Han var helt avslappnad nu till skilldnad från sist. Men nu var det bra uppvämning och jag kunde hoppa fram och galoppera honom. Det är så svårt ibland om det blir rörigt på framridningen då han är så rädd för andra hästar. CARLINA var också duktig. Ett nedslag i 110 och två ner i 120.

 

TIPTON tävlade också och det var så roligt att tävla honom igen! Han gick 120 klassen, dubbelnolla och placerad!

 

Så en bra tävlingsdag och jag är så glad för alla fina hästar som gör sitt bästa hela tiden! Idag är det tävling igen, så nu blir det lite ridning av LAGANA innan vi åker och promenad med de andra.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 22964 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59960 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 85853 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 88335 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv