Therese - Fick fira!
OKT
14

Fick fira!


Jag skrev i mitt förra inlägg att man ska ta vara på allt som är bra och fira framgång! Det fick vi anledning att göra redan i lördags! 
Jag kände mig bättre så efteranmälde mig till Strömsholms tävling på lördagen och åkte dit och tävlade. (fast vette sjutton om jag kände att det var ett bra beslut när klockan ringde fem på morgonen och jag släpade mig genom trädgården ner till stallet för att fodra, är inte morgon människa. Mopsen Bibbi följde inte ens med ut, det var på tok för tidigt för henne!!!)


Vi kom iväg strax innan sju med TIPTON som Tomas tävlade och CASH FLOW som jag hade. Ett spår av min morgontrötthet visade sig när vi kom fram och skulle sadla, jag hade glömt bådas sadelgjordar! Tur vi var i god tid och att Malin och Lotta som var på väg till Strömsholm kunde svänga förbi stallet och hämta gjordarna.


Vi hoppade en varsin 110 runda på våra hästar och det gick bra. Tomas och TIPTON gjorde en jättebra runda med fyra fel, CASH FLOW hoppade felfritt. Hon var så avspänd och fin. 

CASH FLOW ser nöjd ut!


Sen åkte vi hem och lämnade de två hästarna som fick gå ut i hagen resten av dagen. Åkte sedan tillbaka med ACINDO som hoppade 120 och 130 klasserna. Startade även EDWONDO i de.ACINDO var superfin och vann den första klassen!!!!!!! Så kul!!!!! I 130 hoppade hon fantastiskt fint, jag var så nöjd varvet runt och slappnade tyvärr av innan vi var över sista hindret och så rev vi sista bommen, man är inte i mål förens man är i mål!!!! Men en bra dag var det och fint väder!


EDWONDO fick äran istället för ACINDO (som stod i trailern och mumsade segerhö) att gå in på prisutdelningen med rosett och segertäcket på!


Vi firade på kvällen! 

taggar


liknande webbartiklar


Läst 15676 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 43468 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 69379 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71865 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv