Therese - Fina hästar igår på Sundbyholm!
APR
25

Fina hästar igår på Sundbyholm!

Vi var på Sundbyholm igår igen och tävlade.

Hoppade 125 klassen med LORD, ACINDO och LOVELY. För LOVELY blev det debut på den höjden och hon gjorde det strålande bra! Ett fjuttigt nedslag på en lång banan med trekombination och grejer, vilken fantastisk häst!
ACINDO var jättefin och snabb men tyvärr ett nedslag. Är riktigt nöjd med den rundan, för var inte nöjd med min ridning i 130 klassen dagen innan . Ska inte skylla på snöhagelregn och stelfrusna värkande fingrar,men mitt fokus var inte på topp då. Red så otroligt mycket bättre igår och är så nöjd med hur jag la upp framridning, framhoppning, fokus, sinnes stämning och allt med alla tre hästarna. Björn och Malin är stor del i det såklart som hjälper till med hästar och planering!

LORD var så otroligt fin igår, när han är så ridbar och fokuserad på vad vi ska göra så får jag nästan gåshud på armarna! Det jag lärde mig på lördagen är att han ska inte komma in för tidigt på tävlingsbanan, då taggar han till för mycket. Det är lagom att rida in när den föregående ryttaren precis har börjat hoppa, det räcker. Annars blir han arg om han måste vänta för länge, en riktig herre det där ;-)

LOVELYS runda från debuten i 125 klass!

LORD i samma klass, 125, vilken häst!

Idag var LORD trött!!!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 13615 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 44612 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 70524 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 73010 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv