Therese - Fortfarande vinter, men sen blir det vår och hoppkurs!
MAR
22

Fortfarande vinter, men sen blir det vår och hoppkurs!

Fick inte en chock imorse när jag tittade ut, hade hört något rykte om att det var snö på väg. Slaskigt och trist. Jag är så glad att vi har ridit ut och konditionstränat hästarna och njutit av det fantastiska vädret som vi har haft fram tills idag. För hästarna har det varit bra, vilken bjudning de har nu och konditionen kommer vara på topp!

Efter lunch idag så kommer jag träna dressyr på hästarna och trimma på det som jag tränade för AC i fredags. Då red jag LORD och ACINDO som båda jobbade på bra.
Idag kommer jag träna övergångar och rakriktning på korta diagonaler och förvänd galopp!


Fina LORD, bilderna från Hippsons reportage här hemma!

HOPPKURS!


Jag kommer att ha hoppkurs hemma hos mig 16-17 april, ponny och storhäst!

Lördag samling med fika och genomgång. Ett ridpass med markarbete, bommar, hoppövningar.
Middag på kvällen för de som önskar!
Söndag frukostbuffe och sedan banbyggnad och banhoppning!
Övernattning och uppstallning finns! Välkommen på en rolig kurs!

Anmälan till mig på 070-7975888.


taggar


liknande webbartiklar


Läst 14958 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 57615 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 83507 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 85989 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv