Therese - Fotoresume!
AUG
10
2015

Fotoresume!

Nu ska jag försöka göra en resume över de sista dagarna som flugit förbi. Vi har hunnit både tvätta klart, målat (snart är jag klar med stora stallet, sista två boxarna idag) ridit, tävlat, kört hö och annat.
Får bli en liten fotoresume!


Björn som tvättar gamla hönshuset som ska bli foderkammare.Ulrika och jag målar foderkammaren......och vi målar stora stallet!Pappa kör hö.Vi tävlade i helgen,Malin på CARLINA och jag på CELVIN. Towe var med och hjälpte oss. Tävling 15 minuter hemifrån på Vänsta, nära och bra!

Malin och CARLINA hoppade felfritt i första klassen och fick pris. I den andra så gör de en kanonrunda med ett nedslag i andra fasen. Duktiga!Malin och CARLINA.
Jag körde hö efter tävlingarna både lördag och söndag. Kändes som helgen aldrig tog slut!"Månskensbonde" det uttrycket kommer väl till pass när dygnets timmar utnyttjas till max! När jag körde hö igår kväll så var Erica snäll och hjälpte till att fodra och fylla vatten till hästarna i hagarna. Stort tack! Gänget här är ovärderliga som hjälper till med allt som behövs de här perioderna då vi har lite mycket att göra. Ensam är stark sägs det men ensam hinner inte göra allt själv!Mamma dukade upp "bodegan" och vi hade en mysig kräftskiva i lördags efter hökörning, målning och tävling!Alice har ridit på PLEXUS en av dagarna, så söt!CELVIN var jätteduktig på tävlingen och hoppade felfritt med placering i två klasser!!! Här myser han med Lotta!


Nu ska jag ut och måla klart tre sista boxarna, slänga skräp och träna hästarna!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 13217 ggr

Fler inlägg

JUL
02
2020

Igår eftermiddag åkte vi in till Rocklunda och hoppade lite på den stora banan. Jag hade mina tre hästar LORD, LOVELY och CASH FLOW med mig, som ska tävla i helgen nu som kommer.

Det var härligt att komma ut på den stora banan och galoppera på mellan hindren, och bra att träna upp ringrostigheten på ryttaren med att rida på stor yta och hoppa!

Hästarna känns jättefina, de är inte ringrostiga! LORD var otroligt lugn, hoppas det håller i sig. Nu har han varit lugn på hoppträningarna sista veckorna. LOVELY var väldigt glad att få åka lastbil igen, galopperade nästan upp i den hemma! Hon var lite på första rundan jag hoppade så vi höjde lite så hon fick backa av och då kom hennes fina hoppning fram! CASH FLOW hon var glad, pigg och stark som vanligt! Hoppade noga och bra! Filmer från hoppningen kan ni se på min instagram : theresetettenyman heter jag där.


Läst 15326 ggr Kommentarer Kommentera

JUL
01
2020

Hästlivet rullar på i lagom takt med allt vad det innebär. Tävlingshästarna LORD, LOVELY och CASH FLOW rids som vanligt och i helgen är det dags för första tävlingen på länge!

Alla mina unghästar har nu lite sommarvila. Fyraåringarna NISSE och BERRA samt femåringen CORLEEN ska vila några veckor. Treåringen BONNAIRE och hans kompis SAM ska gå på bete så länge väder och gräs är bra, helst långt in på hösten. Tillsammans med dem går en tvååring som sedan ska ridas in samt ettåringarna GREVEN och LILL-NISSE.

ACINDO håller på att ridas igång och ska skritta denna vecka ut, sen ska vi börja trava och galoppera lite smått. Hon har nu skrittat i skogen över stock och sten och klättrat över berget så hon kommer igång i kroppen. Hon är så nöjd att vara ridhäst igen, och det är så kul att sitta på hennes rygg igen!

Avelsstona CARLINA och HUMLAN, de mår bra och fölen växer. Vi har nu börjat processen att betäcka om dem och valet på hingstar blev samma som förra året, BRAVOUR på CARLINA och CONTANT Q på HUMLAN. Jag gillar de två hingstarna och fölen ser fina ut, så jag kör en repris!

CARLINA blir kliad av Anne-Sophie på Gocksta Stuteri! Sen är det HUMLAN på bilden under!


Läst 17516 ggr Kommentarer Kommentera

JUN
21
2020

Midsommartid, bästa tiden på året! Jag älskar denna tid, ljusa kvällar/nätter, all grönska, värmen. Kan vi stanna tiden lite och bara njuta?

Det är så vackert när man rider ut, alla blommor, alla fåglar som kvittrar. Glada hästar och sol!

Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar. Vi har varit hemma och firat lite lagom tillsammans med goda vänner. Ikväll blir det grill och umgänge igen, det är så mysigt!

Min kompis Linda fotade lite midsommarbilder på mig med CORLEEN och CASH FLOW!


Läst 36720 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv