Therese - Fredagskväll och tävling imorgon
MAR
13

Fredagskväll och tävling imorgon

Fredagskväll och imorgon bitti när klockan ringer då är det dags för årets första tävling! Det känns roligt och jag är riktigt sugen på att åka iväg och tävla. 
Bil och trailer rullar imorgon med ACINDO och CASH FLOW. De två åker med och de känns att vara i fin form.Har ridit och hoppat i veckan. Hästarna hoppade bra både de som hoppade i torsdags och de som hoppade idag. Har varvat ridning med träning av elever och det är roligt och inspirerande. 
Red sex hästar på rad idag under förmiddagen och det fungerar bra och smidigt när jag har hjälp av tjejerna som har praktik och Malin och Towe. Det var en härlig känsla när klockan var fem på eftermiddagen och vi precis var färdiga med att ha plockat undan hela hinderbanan i ridhuset efter träningarna. Stallet var helt färdigt, tio hästar jobbade, alla hästar inne och tvättade eller borstade. Tävlingsgrejerna packade och allt vi använt idag var putsat! 
Tog en långpromenad med hundarna som avslutning, vilken lyxfredag! Blev en klassisk tacomiddag framför tvn och så kollade vi på filmen om Rolf-Göran Bengtsson!Idag hoppade jag LILL-LADY (fyra år efter Cohiba-Rastell) Första gången hon hoppade oxer idag och så blev det en liten bana. Härlig känsla att hoppa henne, extra kul när jag fött upp henne själv och tävlat hennes mamma i svår hoppning.

taggar


liknande webbartiklar


Läst 9778 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 42723 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 68636 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71122 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv