Therese - Funktionärer i Friends Arena!
JAN
28

Funktionärer i Friends Arena!

Blåste halvstorm idag så stängde in mig i ridhuset och trimmade alla hästar. De har ridits och longerats. Pigga och glada. Mest fart på LORD som drog av några riktiga bakutsparkar. Både bus och lite trotts, han vill först inte riktigt acceptera att jag lägger till skänkeln och vill göra en svag skänkelvikning. Blev bra med lite tålamod. 


Hann precis klart med ridningen och stallet innan det var dax att slänga sig i duschen och försöka duscha snabbare än Gunde Svan. Vi skulle nämligen iväg till Stockholm och Friends Arena. Det var funktionärsträff och rundvandring i arenan inför de internationella tävlingarna i advent.
Förra året var sista tävlingen i Globen (efter 21 år) och med namnet Stockholm International Horse Show. Nu är det arenaflytt till Friends och namnbyte till Sweden International Horse Show. 


Det var kul att träffa stora delar av funktionärsgänget och få se arenan och hur allt är tänkt. Det är otroligt stort!Arenan, mäktig! De vita markeringarna på arenan är vart tävlingsbanan, framridningen och mässan kommer vara. Det skärmas av när det är dax och det känns som det kommer bli bra. Kul att vara med på något nytt från början.Mössor fick vi!Vi var även in i fotbollslandslagets omklädningsrum! Ingen Zlatan som väntade på oss, bara hans namn!Bild från Globen när jag tävlade CAHLUA där, känns kul att ha tävlat och vunnit i Globen innan tävlingen flyttade, vilka minnen!


Läst 11032 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 61121 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 87015 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 89497 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv