Therese - Generalrepetition
MAR
06

Generalrepetition


Var på Strömsholm ikväll och hoppade fyra hästar på pay n jump. Såg det hela som en generalrepetition inför tävlingspremiären om 1,5 vecka.CASH FLOW hoppade felfritt i 110 och 120. Jätteduktig!!! Inga tveksamheter och hon hoppade väl på 120 höjden som var hennes andra start på den höjden, debuterade i höstas på näst sista tävlingen. Hon har utvecklats enorm och mognat under vinterträningen.CARDINI åtta år är en ny häst jag har fått förtroendet att rida, och han passar mig som handen i handsken! Var våran premiär tillsammans och vi hoppade först 110, där fick jag känna på att han tänder till inne på banan. 120 rundan var perfekt! Han lyssnade och jag red med bra skänkel om och då gick det som en dans. Ska bli jättekul att komma ut på tävling tillsammans. Han har tävlat mycket med sin ägare Annette upp till 130.


EDWONDO hoppade bara en 120 runda, lite, lite spänd men riktigt bra och felfritt! Strömsholm är det stället som han har varit som mest spänd på under de tävlingar vi gjort, nu hade det nästan släppt, skönt!


LORD LOOP var jag nyfiken på hur han skulle vara när vi kom iväg på "tävling". Förra gången vi var här i höstas var han spänd, stannade på två hinder osv. Idag kom han in på banan och galopperade runt och hoppade den som om han var kungen på Strömsholm! Wow, vilken mognad och utveckling han gjort under vinterträningen! Han hoppade först 110 utan problem. Fick då debutera 120 och övertygade verkligen! En rivning och resten hoppade han med marginal. Vilken häst, eller snarare vilka hästar! 
Riktigt glada lastade vi och åkte hem, hela gänget nöjda med kvällen och vi längtar till tävling nu!Hoppade upp och ner mellan hästarna som en jojo ikväll, så nu är jag trött, skönt att känna att takterna sitter i kroppen!EDWONDO på tävling förra året!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 9738 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 44622 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 70534 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 73020 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv