Therese - God fortsättning på påsken!!!
APR
16

God fortsättning på påsken!!!

God fortsättning på påsken allesammans!!! Vi firar påsk med hopptävling, pizza, silltårta och hästar här hemma!
I fredags så hoppade jag bana här hemma på några av mina hästar. De kändes kanonfina och lite filmer finns att se på min instagram: theresetettenyman
Veckan har varit bra och vi har ridit och grejat som vanligt. Igår så var vi och tävlade, eller rättare sagt Malin tävlade och jag var chaufför och hästskötare/coach tillsammans med Towe och Lotta! Det var superroligt och det gick riktigt bra!

Towe med DUKAT och jag med CELVIN. Ett kallt men soligt Strömsholm på påskafton.

Årets första tävling för Malin och Dukat. Det var även årets första tävling för CELVIN och första tävlingen för Malin och CELVIN tillsammans. Många premiärer!

I första klassen klassen var båda hästarna felfria och Malin ledde länge med CELVIN. På slutet kom några snabba ekipage och petade ner CELVIN till femte plats, bland annat Malin nu med DUKAT som kom tvåa!!! Vilket start på säsongen och dagen!!!

Prisutdelning efter första klassen, tvåa och femma!

I den andra klassen så startade CELVIN först. Det fattades en ryttare före Malin och det blev då lite förvirrat så Malin red över startlinjen när hon hade fått startsignal, det hade hon inte riktigt hört. Så det var bara att börja och det blev fyra fel för varvet över startlinjen men de hoppade en jättefin felfri runda felfritt på hinder!
DUKAT startade i mitten av klassen och det gick jättebra, dubbelnolla och så snabba att det räckte till SEGER!!! Vilken dag!!! Strålande sol och bra hoppning. Jag blir stolt över Malin som rider mina hästar så bra och presterar på topp!

Påväg in till prisutdelning!smiley

taggar


liknande webbartiklar


Läst 17600 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 58163 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84054 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 86536 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv