Therese - Halvlek i Norrköping!
MAJ
31

Halvlek i Norrköping!


De stora tävlingarna i Norrköping har börjat och jag är riktigt nöjd med starten. Först blir jag glad att bara komma dit för vi får ett sånt trevligt bemötande av alla funktionärer. Glada och välkomnande parkeringsvakter, som hjälper till att köra alla grejer från lastbilen till stallet. 
Trevligt bemötande i stallkontor och ackrediteringen och på resten av tävlingsplatsen. Det gör så mycket och de gör ett stort jobb med att få till fina tävlingar!


Jag tycker om deras tävlingsbana också med inramningen av alla tält och läktare, fina hinder och blommor. Bra underlag och Peter Lundström har byggt bra banor.Även underhållande med speakern som ger mycket information om alla ekipage, det håller liv i klasserna! För mig är det här andra deltävlingen i 7-star spring Tour. Jag red den första på Sundbyholm. Sedan dess har det även varit två kvaltävlingar i Hammarö och Skyrup, de valde jag att inte rida. Kommer rida de två sista på Strömsholm och Årsta Runsten. Tävlingen började på bästa tänkbara vis med att CARDINI och jag hoppade felfritt och kom på femteplats i 130 klassen igår! Det var även kval till söndagens 130 final så då var vi klara för den, skönt!


Prisutdelning och ärevarv med CARDINI. Prisutdelningen var härlig att vara med på. Vi får galoppera in en och en med den sjätteplacerade först och så kommer segraren in sist. Alla presenteras av speakern och får applåder. Det är verkligen lite extra och roligt!


ACINDO och CARLINA hoppade båda 135 klassen med ett varsitt nedslag i omhoppningen. Bra rundor på båda två.Idag började det med ACINDOS 140 klass. En tidshoppning med fjorton språng. Hon hoppade riktigt bra och vi kom i mål med ett ynka pet på hinder nummer tre. Det var inte helt enkelt då det endast blev fem felfria ekipage på 63 startande. 
Jag var så glad för ACINDOS fina runda och det resultatet räckte dessutom till 140 finalen i 7-star på söndag!


Björn och jag med våran ACINDO!Hoppade sedan 130 klassen som också var en tidshoppning med tretton språng. CARLINA hade idag två nedslag. Kändes lite spänd. 
CARDINI levererade ännu en felfri runda och ganska snabba var vi. Så det blev en nionde placering idag! Vilken fantastisk häst han är, jag älskar att rida och tävla honom!När vi var klara så packade vi ihop och åkte hem. Här snackar vi service med att få alla grejer till lastbilen!!! Imorgon ska vi på bröllop, min bror och Ulrika ska gifta sig! 
Så jag rider ACINDO och CARDINI på förmiddagen, bröllop på eftermiddagen. 
Söndag morgon lastar vi och åker ner till Norrköping igen och hoppar finalerna!ACINDOS 140 runda idag! CARDINI CARPE DIEM 130 klassen torsdag. Kom på femte plats!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 13822 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 41710 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 67622 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 70108 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv