Therese - Helgens hoppkurs!
MAR
09

Helgens hoppkurs!

Det blev en lyckad kurs i helgen. Vi hade roligt och ryttare och hästar fick jobba på ordentligt. 
Första dagen hade jag byggt en övning som tränade rytmen, galoppen och ridning ur sväng samt rida till hinder på lång anridning. Det tog vi med oss till dag två då det var banhoppning. Sen hade vi fikabord i ridhuset, middag på kvällen och frukost buffe på söndagen med bland annat våfflor! 
En rolig helg och mycket trevlig gemenskap!


Om två veckor, den 21-22 mars är det kurs igen. Finns några platser kvar om någon vill komma på kursen. Anmäl till mig på 070-7975888.


Bilder från helgen:
Träningen igång, första dagens övning.Första gruppen.Fikabordet i ridhuset!Trerätters middag som började med förrätten: Västerbottenost paj.Varmrätt: Spenatpasta med kyckling och baconinlindad färsk sparris.Dessert: Baileys pannacotta toppad med vitchokladmousse och blåbär.Middag! Det är trevligt att kunna umgås efter träningen och äta god mat.Andra dagen, uppvärmning inför banhoppningen. Banhoppning med fina hinder!


Nu ska jag ut och rida i det vackra vädret, lite lagom trött efter helgen som avslutades med att fira min bror som fyllde år, GRATTIS igen Alex!


taggar


liknande webbartiklar


Läst 8294 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 59035 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 84929 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 87411 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv