Therese - Hemma från Gävle!
OKT
08

Hemma från Gävle!


Hemma igen efter en helg på tävling i Gävle. Trevlig att tävla i Gävle, jag trivs där. Bra organiserat och nära till allt. Klubben hade på lördagskvällen tävlingsmiddag i cafeterian som vi gick på. Supergod mat till en billig peng, trevligt och så kunde vi titta på 140 klassen som pågick nere i manegen. Det var underhållande. Omhoppning efteråt och det var sex ekipage med till den. De red för allt vad tyglarna höll och stämningen var på topp i ridhuset! Vann gjorde Lotta Sjöberg.


Min egen målsättning för denna helg med mina hästar var en träningstävling så att säga. Komma igång på riktigt inomhus, känna vad som är bra och vad som ska tränas på inför kommande tävlingar. 


CASH FLOW var helt fantastisk fin i helgen. Var felfri i tre klasser upp till 115 och känns redo för att ta ett kliv upp i nästa höjd inom några veckor. 


EDWONDO var också riktigt, riktigt fin! Felfri i 120 och 125 och hoppade 130 (som var hans första 130 start inomhus) med bara ett nedslag. 


CELVIN var felfri i två klasser upp till 110!Björn tankar lastbilen och hundarna tittar på genom fönstret!!!

taggar


liknande webbartiklar


Läst 16208 ggr

Fler inlägg

MAJ
07

Whooops, tiden går fort!

Hej på er, det var länge sedan, närmare bestämt en hel månad! Tiden går fort när man har mycket att göra, och det har varit mer än mycket!
  
Sen har jag funderat på det här med bloggen, hur kul tycker ni att det är att läsa om det som händer i och runt mitt stall och mina hästar? Jag har funderat på hur jag ska fortsätta med bloggen, vad vill ni läsa? Mer på djupet eller bara enkla inlägg? Det finns massor att skriva om, allt från avelsstona, hingstar, unghästar, vardagen med en gård och träning och tävlingar. Ska någon/några hästar följas mer ingående? 
  
Att blogga tar tid och kräver engagemang för att det ska bli bra. Jag har bloggat i många år och tycker att det är kul. Nu skulle jag bara vilja göra det lite bättre, lite mer. 
  

LOVELY har vunnit en klass, 135 på Schultz arena, sen jag bloggade sist! Foto: @jjphotos.se


Läst 43299 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
30

Laghoppning i dag!

Lördag och i eftermiddag är det första omgången av elitlaget på Strömsholm. Igår värmde vi upp och jag hoppade en 130 klass på LOVELY. Hon var felfri och kom trea! Kändes väldigt lugn på framhoppningen, sen på banan då växlade hon upp, jag tänkte rida en lugn runda men LOVELY ville annat så det var bara att hålla galoppen och svänga!

CELVIN och LILL-LADY hoppade felfritt i 110 klassen med Malin och Jacquline, duktiga! Sen hoppade CELVIN och J 120 klassen, ett nedslag, bra runda, deras andra 120 tillsammans så det var lite pirrigt.
Förra helgen gjorde de sin första tävling för året och då vann de 1 meter!
 

Bild från i söndags då CELVIN och J vann årets första start!
  
Nu ska vi strax lasta och åka till tävlingen och hoppa 120 klassen med CASH FLOW och CELVIN, sen hem i några timmar innan vi åker tillbaka och rider laghoppning i eftermiddag och LORD går 140 klassen ikväll! 


Läst 69211 ggr Kommentarer Kommentera

MAR
27

Filmer från Högbo!

Här kommer några av rundorna från Högbo v 11. 

LOVELYs segerrunda!

CASH FLOW!

LORD!

CASH FLOW!

CASH FLOW!


Läst 71697 ggr Kommentarer Kommentera

Till startsidan för Therese »Therese

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

Välj annan husblogg

Välj husblogg


Portugal-bloggen Välj
Pether Markne Välj
Stalldrömmar Välj
Therese
Kajsa Boström Välj
Avelsbloggen Välj
Gästblogg: Avel Välj
Hästskötarbloggen Välj
Saras vardag Välj
Veterinärbloggen Välj
Gästbloggen Välj

stäng

Therese Nyman driver ett kombinerat utbildnings – och tävlingsstall med inriktning mot hoppning.

 

Till bloggen


Thereses senaste
Arkiv